وي با اشاره به اينکه بهره مندي هنرمندان جوان وستايي در عرصه صنايعدستي از اين طرح به دنبال تعامل اين معاونت با مدير عامل بانک کشاورزي محقق شد، اظهار داشت: بنابر درخواست معاونت صنايعدستي طرح مذکور از اين پس شامل دختران و زنان شهري فعال در بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز ميشود.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد تصريح کرد: با توجه به اينکه اين قشر جزء دهکهاي پايين جامعه هستند حمايت از آنها در قالب ارائه تسهيلات تأثيرات مثبتي خواهد داشت.
بهادري ادامه داد: طرح مذکور نقش بسزايي در کاهش مهاجرت به تهران و ديگر کلان شهرها دارد ضمن اينکه هنرمندان جوان روستايي خود مولد اشتغال خواهند شد و تمايل آنها براي زندگي در زادگاهشان افزايش مييابد.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: تلاش ميشود با اين راهکار دختران و زنان شهري و روستايي با ايجاد واحدهاي کوچک اقتصادي، گامي موثر در راستاي اشتغالزايي بردارند.
وي با بيان اينکه به منظور بهره مندي اين قشر از طرح ويژه حضرت زهرا(س) بايد طرحهايي ارائه شود، گفت: بنا بر تصميم طرفين طرحهاي ارائه شده بايد در يکي از اين پنج گروه جاي گيرد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت اضافه کرد: در گام اول اين طرحها بايد در راستاي تأمين مواد اوليه و تجهيزات کارگاهي باشد ضمن اينکه طرحي که با هدف برگزاري دورههاي آموزشي باشد نيز ميتواند از اين تسهيلات بهره مند شود.
آرش بهادري خاطرنشان کرد: راه اندازي کارگاههاي توليدي، برنامههاي ترويجي صنايعدستي و ايجاد بنگاههاي بازرگاني از ديگر طرحهايي است که امکان بهره مندي از تسهيلات طرح ويژه حضرت زهرا را دارد./111
انتهای پیام/