مطالب ارائه شده در پکيج اين کارگاه شامل بانک اطلاعات GIS چند رسانهاي گردشگري، سامانه راهنماي گردشگري، بازيهاي رايانهاي گردشگري تحت وب در (تککاربره و گروهي)، معرفي و تکميل اطلاعات بانک گردشگري، تلفنگويا و SMS سرور گردشگري،سامانه سرويسهاي هوشمند گردشگري تحت وب سيار، فروش شبکهاي صنايعدستي و تونل فرهنگ و ميراث باستاني بود.
مجري اين کارگاه شرکت مهندسي اطلس شرق زاهدان و شرکت سرمايهگذاري شکوه جاويد ايرانيان بود و با همکاري شرکت خدمات مسافرت هوايي و جهانگردي اوشيدا ، سازمان منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار و اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سيستان و بلوچستان انجام شد.
سرفصلهاي کارگاه « کاربرد تکنولوژيهاي نوين در ميراث فرهنگي،صنايعدستي و گردشگري » نقاط قوت ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در زمينه IT و راهکارهاي توسعه آن،کاربردهاي IT در زمينه ميراث فرهنگي،صنايعدستي و گردشگري، ضرورت وجود بانک اطلاعات جغرافيايي چندرسانهاي جامع ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در استانها بود.
همچنين تعريف و توزيع GIS، استفاده از GIS در زمينه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري،ارائه خدمات IT در زمينه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در بستر اينترنت، سفري آسوده و لذتبخش با سامانه هوشمند گردشگري، بازيهاي رايانهاي و جايگاه صنعت توريسم ايران در بازار جهاني از ديگر سرفصلهاي اين کارگاه بود.
/104
انتهای پیام/