وي همچنين خواستار توجه هرچه بيشتر اداره کل ميراثفرهنگي استان به بناهاي تاريخي اراک شد تا از اين طريق هويت ايراني اسلامي اين شهر شهر به نسل جوان معرفي شود.
مولايي نسب از ديگر اعضاي شوراي شهر اراک نيز در اين نشست خاطرنشان کرد: به منظور حفظ ميراثفرهنگي بايد به دنبال اعمال اهرمهاي قانوني باشيم تا در مواردي که تعرض يا آسيبي به بافتهاي تاريخي بازار و محوطههاي طبيعتگردي مانند کويرميقان وارد ميشود برخورد قانوني صورت پذيرد.
وي از شهر اراک به عنوان غنيترين شهر از نظر برخورداري از چهرههاي فرهنگي ياد کرد و افزود: بايد از اين ظرفيت استفاده کرده و با اطلاعرساني وسيع به عموم مردم و ايجاد امکانات لازم، گردشگري استان را تقويت کنيم.
قائممقامي از ديگر اعضاي شوراي شهر نيز با بيان اينکه بايد از اراده جمعي براي همافزايي بيشتر استفاده کنيم، از ميراث فرهنگي خواست با توجه به نزديک بودن سفر هيات دولت به اين استان اعتبار لازم جهت بناهاي شاخص ميراث فرهنگي مطرح شود.
وي تاکيد کرد: بايد شهرداري ضوابط ميراثفرهنگي را در بافت تاريخي اراک رعايت کند و ساير سازمانها و ادارات همکاري لازم را جهت تامين امنيت و امور اجرايي در بازار فراهم کنند.
وي همچنين به صدور مجوز 55 باب مغازه در گذر سوم بازار اراک اشاره کرد و افزود: بايد به پاسخ منفي ميراث فرهنگي در کمسيون ماده 5 احترام گذاشت و از ادامه کار جلوگيري کرد.
بياتيان معاون خدمات شهري شهرداري اراک نيز در اين نشست بهسازي مقبره آقا نورالدين و آقاسلطان و ايجاد بازارچه دايمي صنايعدستي را خواستار شد و اضافه کرد: تمام تلاش خود را جهت همکاري با ميراثفرهنگي خواهيم داشت.
/115
انتهای پیام/