استفاده از مواد بومي از مزيت‌هاي صنايع دستي

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي استان کرماشناه حبيب رشيدي، هنرمند رشته حجم و پيکر تراشي روي چوب گفت در حاشيه نمايشگاه سراسري صنايع دستي در بوستان شاهد کرمانشاه افزود: استفاده از مواد بومي و محلي در ساخت صنايع دستي کمکي به اقتصاد کشور است در عين حال که از دوام و کيفيت غير قابل مقايسه اي با برخي کالاهاي بي کيفيت و ارزان قيمت خارجي برخوردار است.

اين صنعتگر که 12 سال سابقه فعاليت در رشته حجم و پيکر تراشي روي چوب دارد در ادامه در خصوص جايگاه اين رشته گفت: صنايع دستي مشتاقان خاص خود را در سراس جهان دارد اما متاسفانه گاهي مردم غافل از ارزش واقعي صنايع دستي هستند و بيشتر دنبال کالاهاي ارزان قيمت و تجملي هستند تا اينکه يک کار ماندگار و يک اثر هنري را خريداري کنند.

حبيبي تاکيد کرد: بايد در اين زمينه بيشتر فرهنگسازي شود و با حمايت مسوولان جايگاه هنر بالا تر برود و ارزش کار هنري براي مردم ملموس تر شود.

وي گفت : ما در ساخت صنايع دستي از بهترين چوبهاي موجود در کشور استفاده مي کنيم و در مجموع همه هنرمندان بهترين آثار و ساخته هاي خود را در اين نمايشگاه به نمايش گذاشته اند.

اين هنرمند خاطر نشان کرد : صنايع دستي هم مي تواند جنبه تزييني و هم جنبه کاربردي داشته باشد و بستگي دارد به چه ديدي نگاه کنيد و در چه جايگاهي از صنايع دستي استفاده شود.

اين هنرمند در پايان با ارزيابي از نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان گفت : اين نمايشگاه از سطح خوبي برخوردار است و مهمان نوازي مردم خونگرم کرمانشاه خاطره اي است که در ذهن ما ماندگار خواهد شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389051234