وي به ثبت قالي آذربايجان در فهرست آثار ملي کشور اشاره نمود و اظهار اميدواري کرد: قالي آذربايجان هرچه زودتر در فهرست آثار معنوي جهان نيز ثبت شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان از حضور بيشترين تعداد مسافران تابستاني در يک ماه گذشته در بين استان هاي کشور در نقاط مختلف آذربايجان شرقي خبر داد و تاکيد کرد که با تامين امکانات مورد نياز در صدد هستيم که اين شاخص به بيشترين مدت زمان اقامت گردشگران تبديل شود.
محمدي در بخش ديگري از سخنان خود، نمايش آثار موزه ملي ايران در موزه آذربايجان را اتفاقي کم نظير خواند و گفت: در اين مدت شاهد حضور گسترده علاقمندان به آثار تاريخي و گردشگران در اين نمايشگاه بوديم و انتظار داريم با توجه به پيش بيني ها، تا آخر ماه جاري اين بازديد گسترده همچنان ادامه داشته باشد.
در ادامه نشست کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان، کليات طرحي مبني بر بهره مندي دفاتر خدمات مسافربري و آژانسهاي جهانگردي از اعتبارات استاني در قالب طرحهاي زودبازده با تسهيلات درازمدت و کم بهره تصويب و اعضاي کارگروه گردشگري با امکان استفاده اين دفاتر از منازل مسکوني مشرف به خيابان هاي اصلي جهت کاربري اداري نيز موافقت کردند.
در اين نشست همچنين کليات ايجاد مجتمع هاي گردشگري در پنج نقطه آذربايجان شرقي مورد بررسي قرار گرفت که اعضاي کارگروه ضمن تاييد کليات اين طرح ها، خواستار ارائه ريز برنامه ها و مسائل تخصصي اجراي طرح در مناطق نمونه گردشگري استان شدند.
گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: جلسه کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان با حضور مسئولين مرتبط استاني و براي بررسي مسائل حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي استان، در محل استانداري آذربايجان شرقي تشکيل شد.
106/
انتهای پیام/