به گفته وي، با توجه به مصوبات سفرهاي استاني و ثبت جهاني بازار تبريز بنا است يک ميليارد تومان به صورت ويژه به بازار اختصاص داده شود و مقرر شده که اين اعتبار در زيرساختهاي بازار به صورت کميتي و کيفيتي هزينه شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي بر استمرار ساماندهي، آسيبشناسي و مرمت بازار تبريز پس از ثبت جهاني اين اثر تاکيد نمود و اختصاص اعتبار براي ضروريات حداقلي بازار را در اين راستا دانست.
محمدي خاطرنشان کرد: از طريق اين بودجه بناست که بخشهاي مورد نياز بازار تبريز به شکلي اصولي و مطابق با پيشينه تاريخي احيا و مرمت شوند.
دبير ستاد ثبت جهاني بازار تاريخي تبريز، ايجاد زيرساختهاي گردشگري و امکانات رفاهي اوليه از جمله اقداماتي است که در حوزه بازار تبريز اتفاق خواهد افتاد.
محمدي ضمن اشاره به ويژگيهاي بازار تاريخي تبريز گفت: اين نخستين باري است که يک «بازار» در يونسکو به ثبت ميرسد و خوشحاليم که اين افتخار به اولينهاي شهر تبريز اضافه شد تا ويژگي منحصر به فردي در سطح جهان داشته باشد.
دبير ستاد ثبت جهاني بازار تاريخي تبريز افزود: ماههاست که تکميل پرونده و رفع نواقص موجود در بازار تبريز به دغدغه اصلي مسئولان و مردم تبديل شده بود و با همکاري جمعي اين افراد، امروز شاهد جهاني شدن بازار تبريز هستيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: اگر کسبه و بازاريان در امر مرمت و بهسازي بخشهاي مختلف بازار همکاري نميکردند، امروز شاهد کسب اين افتخار براي شهر و استانمان نبوديم و بايد از اين زحمتکشان بيادعا تقدير کنيم.
محمدي همچنين از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهر به ويژه رسانه ملي که تلاش زيادي در راستاي معرفي بازار و جلب توجه مردم و گردشگران به اين سازه تاريخي و تجاري داشتند صميمانه تشکر کرد و ابراز اميدواري کرد با ثبت بازار در فهرست آثار جهاني خستگي اين تلاشها از بين رفته باشد.
وي در ادامه بر استمرار روند حفاظت و مرمت از بازار تاکيد کرد و گفت: بازار تبريز به دليل تنوع بخشها و بزرگي مجموعه نيازمند توجه دائمي است و از امروز اين اقدام سرعت بيشتري نيز خواهد يافت./106
انتهای پیام/