گردشگري پايدار، نقطه هدف در شهربابک

به گزارش ميراث آريا(chtn)،مهنازاشرفي گفت:‌تعاملاتي که بين مسئولان شهرستان و اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان در حال شکل گرفتن است نويد خوبي براي انجام فعاليت‌هاي مورد نظر ما در اين روستا است.

وي افزود: پروژه ميمند از سال 80 شروع به کار کرده و اگرچه با مشکلات زيادي مواجه بود و انتظارات زيادي از اين پروژه مي‌رفت اما توانستيم تا جايي که ممکن است پيش رويم و اميدواريم بار ديگر با تعامل و همکاري بتوانيم در پيشبرد روند کار گام برداريم.

اشرفي تصريح کرد: ميمند به علت بافت روستايي- تاريخي پيچيده‌اي که دارد اين زيستگاه را منطبق با منشورهاي بين‌المللي و موازين گردشگري پايدار کرده و مستلزم برنامه‌ريزي جدي مي‌باشد که گردشگري پايدار يکي از نقاط هدف در اين شهرستان است.

اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: اگر ما با حساسيت پيش مي رويم مي‌خواهيم با تجربه‌اي که داريم کار را به صورت پايدار و ماندگار انجام دهيم.

اشرفي ادامه داد: بايد به صورت عميق، پايدار و علمي عمل کنيم و ساختار اجتماعي و اقتصادي اين روستا را در نظر بگيريم به طوري‌ که با ساخت تاسيسات گردشگري ساختار موجود اين روستاها را برهم نريزيم.

مدير جديد پروژه ميمند گفت: با فعاليت‌هايي که در کشورهاي خارجي در خصوص اين گونه روستاها انجام گرفته به علت عدم برنامه ريزي بعد از گذشت زمان با شکست مواجه شده است.

وي با اشاره به اينکه ميمند به عنوان منظر فرهنگي معرفي شده است، افزود:‌اين روستا واجد شرايط براي ثبت جهاني است و شانس قبولي بسيار بالايي را در اين زمينه دارا است.

اشرفي اظهار داشت: خوشبختانه با فعاليت هايي که در چند سال اخير در ميمند انجام شده باعث شده مردم دوباره به اين روستا باز گردند و نيروهاي بومي افزايش يابد که اين خود در روند اجراي کار ما تاثير گذار است.

لازم به ذکر است روستاي ميمند در سال 1384 برنده مسابقه ي ملينا مرکوري شد./117



انتهای پیام/

کد خبر 1389051629