تعيين16 مسيربراي صعود به دماوند

به گزارش ميراث آريا (chtn)دبير کميته ملي طبيعت‌گردي در مراسم سال‌روز ثبت ملي دماوند که در شهرساري برگزار شد با اشاره به تشکيل کميته ملي طبيعت‌گردي در دولت نهم افزود: سه دستگاه تاثير گزار در حوزه طبيعت گردي چون سازمان جنگل‌ها ،‌سازمان حفاظت ازمحيط زيست و سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري عضو اين کميته هستند.

محمد علي فياضي اضافه کرد : بر اساس تصميمات اين کميته 30 کميته طبيعت‌گردي نيزدراستان‌ها شکل گرفته‌اند.

وي افزود: ازعمده وظايف اين کميته مي توان به ايجاد هماهنگي بين دست‌گاه‌هاي عضو ، معرفي سايت هاي طبيعت‌گردي و ايجاد زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري اشاره کرد.

فياضي با بيان اينکه در سندملي طبيعت‌گردي 14 شاخه براي بحث طبيعت ‌گردي در نظر گرفته شده است ،‌گفت: در حوزه طبيعت‌گردي کوهستاني محورهايي چون کوهپيمايي، دامنه نوري ،‌دريانوردي ،‌سنگ نوردي،‌غارنوردي،‌دوچرخه سواري و.. مورد توجه قرارگرفته است.

وي از نشستي مشترک با حضور هيات کوهنوردي مازندران به منظور بررسي مشکلات دماوند پس از ثبت ملي اين اثر ارزشمند ، گفت: معرفي اين اثر ملي به عنوان عمده‌ترين در دستور کار قرار گرفته است.

وي بر صيانت از طبيعت تاييد کرد وافزود: برداشت‌هاي غير اصولي از کوه‌ دماوند و چراهاي بي رويه مشکلاتي را سبب شده و نيازمند مديريت صحيح است.

دبير کميته ملي طبيعت‌گردي بر فرهنگ‌سازي تاکيد کرد و افزود: هم اکنون 4هزار سايت در حوزه طبيعت‌گردي شناسايي شده و2 هزار سايت نيز جانمايي شده و نرم افزار آن به‌زودي تهيه مي‌شود./119

انتهای پیام/

کد خبر 1389051732