دغدغه هاي پيش روي بزرگترين بازار سر پوشيده جهان

مسئول تهيه پرونده ثبت جهاني بازار تبريز در گفتگو با ميراث آريا (chtn) در توضيح اين مطلب گفت: بر اساس طرح مديريت ياد شده نماهاي ساختمانهاي نوساز و داراي مصالح جديد واقع در داخل حريم بازار، بايد با بافت تاريخي همگون شوند.

محمد حسن طالبيان با اشاره به پيشنهاد طراحي ويژه براي ساماندهي نماهاي ياد شده اظهار داشت: از اين پس، دستورالعمل مربوط به ضوابط حريم جنبه تفصيلي پيدا مي‌کند.

اين کارشناس مسئول، تدوين جزئيات دستورالعمل چگونگي ساخت را از ديگر اولويت‌هاي مديريت پايگاه ميراث جهاني بازار تبريز عنوان کرد و افزود: به طور حتم، توجه ويژه به چگونگي ساخت براي زيباسازي منطقه تاريخي اطراف بازار موثر خواهد بود.

طالبيان با بيان اينکه مديريت استان، در طول دو سه سال اخير، پژوهش‌هاي بسياري پيرامون زلزله ارائه کرده است يادآور شد: کميته ميراث جهاني توصيه‌هايي در مورد تقوبت، ادامه پژوهش‌هاي ياد شده و اجراي موارد مصوب آن ارائه کرد.

وي با تاکيد بر حذف فضاهاي موقتي و الحاقي موجود در حريم و عرصه بازار در يک فرايند تدريجي و طولاني، تجهيز محور گردشگري و معرفي مجموعه در مقباس و استاندارد جهاني را از ديگر اقداماتي دانست که پيش از ثبت جهاني مجموعه بازار انجام مي‌شده و اکنون نيز ادامه دارد.

مسئول تهيه پرونده ثبت جهاني بازار تبريز در پايان، به ادامه عمليات مستندنگاري بازار تبريز به عنوان وسيع‌ترين بازار سرپوشيده جهان از نظر وسعت اشاره کرد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389051953