وي اظهار داشت: استان کرمان از لحاظ پتانسيل هاي فرهنگي و تاريخي جز پنج استان برتر کشور به شمار ميرود که مجموعه آثار کشف شده تاريخي قبل و بعد از اسلام دليلي بر اين ادعا است.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کرمان با اشاره به اينکه در کل کشور 260 رشته صنايع دستي شناسايي شده است، گفت: از اين تعداد 60 رشته آن در استان کرمان وجود دارد که اکثر اين رشته ها در حوزه آموزش ، توسعه و ترويج متمرکز شدهاند.
ايرانمنش تصريح کرد: در حال حاضر دو هزار نفر از کپرنشينان جنوب استان در حال آموزش رشتههايي از جمله گليم بافي، پته دوزي، مشبک و... هستند.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان هدف از اجراي برنامههاي آموزش صنايع دستي را احياي رشتههاي منسوخ شده و توسعه رشتههاي بومي هر منطقه دانست.
وي با اشاره به اينکه 30 درصد از گردشگران جهان علاقهمند به مقوله اکوتوريسم هستند، تاکيد کرد: خوشبختانه استان کرمان داراي طبيعت چهار فصل است که منطقه شهداد و سيرچ ميتواند دليل روشني بر اين ادعا باشد.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي کرمان جاذبه هاي کوير شهداد را در کشور بي نظير توصيف کرد و گفت: جاذبه هاي طبيعي، آداب و رسوم مختلف و مواريث فرهنگي اين بخش توانسته خيل عظيمي از گردشگران داخلي و خارجي را به سوي خود جذب کند.
ايرانمنش با بيان اينکه متاسفانه صنعت گردشگري استان کرمان در چند سال اخير به علت زلزله سال 82 بم ضربه مهلکي خورده است.افزود:براي شناساندن مواريث فرهنگي و آثار طبيعي احتياج به همکاري و تعامل دستگاههاي مختلف داريم.
وي ادامه داد: اين اداره کل به عنوان متولي امر سرمايهگذاري پيگيريهاي لازم را در رابطه با فراهم کردن زيرساخت ها در بخش خصوصي بر عهده دارد.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان خاطرنشان کرد: درصورت عدم همکاري بانکها با سرمايه گذاران، اين مقوله در اين استان با رکورد مواجه خواهد شد.
ايرانمنش در پايان خواستار کمک و همياري از سوي مجلس و نمايندگان در مجلس شوراي اسلامي شد./117
انتهای پیام/