محققان دانشگاه “توکيو” رژيم هاي غذايي و ميزان افسردگي را در بيش از شش هزار و ۵۰۰ دانش آموز دبيرستاني ۱۲ تا ۱۵ ساله بررسي کردند و مشخص شد ۲۳ درصد از پسران و ۳۱ درصد از دختران علائم افسردگي از جمله احساس بي ارزشي، نااميدي و اختلال خواب دارند.
محققان بر اساس پرسش نامههاي مصرف غذا و ارزيابي عواملي از جمله سن و سطح تحصيلي والدين متوجه شدند، پسراني که در رژيم غذايي خود بيشترين ميزان مصرف ماهي را داشتند در مقابل آنهايي که ماهي را به کمترين ميزان مصرف مي کردند، ۲۷ درصد کمتر دچار افسردگي شدند.
همچنين اين مطالعه نشان داد که در ميان دختران، روغن ماهي هيچ تاثيري بر افسردگي نداشته است.
با وجود اين محققان پذيرفته اند که توضيح علت تاثير متفاوت روغن ماهي بر افسردگي در ميان پسران و دختران دشوار است، اما به نکاتي مانند برخورداري از يک نقش ژنتيکي قويتر براي ابتلا به افسردگي در ميان زنان در مقايسه با مردان اشاره کردند.
اين مطالعه در شماره سپتامبر ۲۰۱۰ مجله Pediatrics منتشر شده است./122
انتهای پیام/