محمد رحمدل افزود: بدون شک پل گپ (صفوي) خرم آباد نيز از چنين عملکردي برخوردار بوده است و يکي از دروازههاي ورود به شهر قديم خرم آباد در دوره قاجاريه محسوب مي شده است .
وي تصريح کرد: اکنون که بحث صنعت گردشگري در دنيا مطرح است با توجه به ارتباط تاريخي و بصري پل با قلعه تاريخي فلک الافلاک و لزوم آزاد سازي حريم پل و اتصال پياده آن به عرصه قلعه و در نهايت ساماندهي بازسازي سبکي و تاريخي و احيا و نورپردازي مناسب پل در نمايان کردن با رويکرد گردشگري ضروري و نقش بسزايي خواهد داشت .
رحمدل ادامه داد: تحقق اين امر در خصوص اين اثر ارزشمند ملي ياري و مدد عموم مردم استان و مسئولان را مي طلبد که با پيگيريهاي سازمان ميراث فرهنگي به عنوان متولي اصلي حفاظت از آثار تاريخي و فرهنگي بستر حصول بخشي از اهداف مذکور فراهم شده است .
وي خاطرنشان کرد: خريد و تملک بخشي از املاک واقع در عرصه و حريم قلعه و پل با هدف ساماندهي و احيا مجموعه و تصويب پيشنهاد طرح مسير سواره جايگزين پل نيز در دست بررسي است .
رحمدل افزود: با اجراي اين طرح پل همچون گذشته پياده رو شده و امکان انجام امور ساماندهي بازسازي سبکي و تاريخي و احيا و نورپردازي و همچنين مرمتهاي جامع آن فراهم خواهد شد و از تخريب و آسيبهاي بيشتر جلوگيري به عمل مي آيد .
/104
انتهای پیام/