مريم فدايي با بيان اينکه آثار نمايشگاه ياد شده پلاکهاي دوازده گانه سال، به شکل گردنبند است که صفحه روي آن به شيوه سنتي از شيشههاي رنگي با کيفيت بالا و بسيار استادانه ساخته شده است، گفت: نوع تکنيک بکار رفته در آن حکايتي از ظرافت بالا و تردستي صنعتگران آن دوره است.
وي اضافه کرد: طرح و نقوش روي پلاکها تشکيل شده از نمادهاي اساطيري ايران و همچنين نقش فروّهر، شير، سنبله، کماندار، ماهي، گاو با فن طلا کاري روي شيشه ساخته شده اند.
به گفته اين مقام مسوول؛ در اين نمايشگاه اشياي حجمي از سنگهاي قيمتي چون يشم، عقيق و لاجورد به شکل رحل قرآن در ابعاد کوچک، انگشتر با طرح و نقش خطي و آياتي از قرآن کريم و تنديس از سر حيوانات و شاهان ساساني در اندازه هاي کوچک به نمايش گذاشته شده است.
فدايي با اشاره به آثار هنري، حاصل ذوق و تلاش هنرمندان معاصر در عرصه صنايع دستي و هنرهاي سنتي، بيان داشت: پس از انقلاب با جمع آوري و خريداري از اين هنرمندان، اين مجموعه نفيس در موزه صنايع دستي ايران گرد آوري شده است .
گفتني است: اين آثار در طبقه اول موزه صنايع دستي، در بخش آثار شيشه و سفالينه – بخش آثار سنگي، نگهداري مي شود و علاقمندان به بازديد از اين نمايشگاه مي توانند از روز عيد فطر، همه روزه از ساعت 9 تا 17 به نشاني خيابان وليعصر ،خيابان شهيد فلاحي (زعفرانيه سابق )،خيابان شهيد کمال طاهري ، مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد ،موزه صنايع دستي مراجعه کنند./119
انتهای پیام/