به گفته وي، در اين جشنواره از توليد کنندگان برتر و موفق اينگونه بافته هاي داري تقدير به عمل خواهد آمد.
محمدي، حضور صادرکنندگان را از ديگر نقاط قوت اين جشنواره برشمرد و گفت: با دعوت از صادرکنندگان ورني هاي استان، مي خواهيم ويژگي هاي منحصر به فرد اين توليدات را بيش از پيش معرفي نموده و موجب آشنايي علاقمنان داخلي و خارجي با دست بافته هاي هنرمندان گمنام استان شوند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي از عموم علاقمندان دعوت نمود روز نهم مهرماه با حضور در محل برگزاري مراسم در شهرستان اهر، با ورني هاي زيبا و سرشار از خلاقيت هنرمندان استان آشنا شده و موجب رونق اين مراسم گردند.
گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: شهرستان اهر با وسعت 3073 کيلومتر مربع، دو بخش (هوراند، مرکزي)، دو شهر (اهر، هوراند) و ده دهستان در منطقه زيبا و اسطورهاي ارسباران قرار گرفته که بخشي از از کوههاي قره داغ و دامنههاي قوشا داغ به همراه رود اهرچايي چهره طبيعي آن را تشکيل ميدهد.
اين شهرستان از شمال با شهرستان کليبر، از غرب با شهرستان ورزقان، از جنوب با شهرستان هريس و از شرق با بخشي از استان اردبيل همجوار است. اين شهرستان با آثار تاريخي چون مسجد جامع اهر، بازار اهر، بقعه شيخ شهابالدين اهري (موزه عرفان و ادب)، سنگ نوشته سقندل و کاروانسراي گويجه بئل و آثار طبيعي زيباي چشم انداز زيباي سد ستارخان و صنايع دستي بي نظيري چون ورني بافي و گليم بافي از قطبهاي گردشگري استان محسوب ميشود./106
انتهای پیام/