دکتر محمد هادي ايمانيه افزود: در دوران دفاع مقدس نيز مجروحان زيادي در اين بيمارستان مداوا شدند و شهيد دکتر فقيهي که در حال حاضر بيمارستان به نام وي نامگذاري شده خدمات قابل توجهي را جهت سلامتي و استقلال مردم در اين مرکز انجام داده است.
وي افزود : اميدواريم اين دو بخش جراحي به شفاخانه اي جهت بيماران تبديل شود و مراجعه کنندگان با سلامتي آنها را ترک کنند.
دکتر ايمانيه گفت: ماهانه حدود يک هزار و پانصد بيمار در اتفاقات اين بيمارستان پذيرش شده و حدود هزار مورد از آنها بستري ميشوند.
رييس بيمارستان شهيد فقيهي نيز در اين مراسم گفت: بخش هاي پنج و شش جراحي بيمارستان شهيد فقيهي با استانداردهاي قابل قبولي راه اندازي شده اند.
دکتر پيمان پدرام فر افزود: اين دو بخش با صرف هزينه اي افزون بر 350 ميليون تومان به بهره برداري رسيده و حدود يکصد ميليون تومان نيز صرف تجهيزات آن شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: يکي از اين بخش ها به جراحي هاي فوق تخصصي کولورکتال اختصاص داده مي شود. و راه اندازي مرکز تشخيص ودرمان دردهاي قفسه سينه در بيمارستان شهيد فقيهي شيراز از برنامه هاي آينده اين بيمارستان است.
به گفته ايمانيه در اين مرکز پزشک متخصص قلب ، آنژيوگرافي ، اکو ، جراحي قلب و ساير خدمات مورد نياز بيماران قلبي ارايه مي شود و بيماراني که احساس درد در قفسه سينه دارند مي توانند به اين مرکز مراجعه کنند و در کوتاهترين زمان بيماران قلبي شناسايي و مورد درمان قرار مي گيرند./122
انتهای پیام/