دکتر عليرضا مرندي افزود: دفع مکرر ادرار شيرخوار نيز در مورد شيرخواراني که منحصراً از شيرمادر تغذيه ميکنند، دال بر کفايت شيرمادر است.
اين فوق تخصص نوزادان، بهترين غذا براي شيرخوار را شيرمادر ذکر کرد و گفت: ترکيب شيرمادر منطبق بر نيازهاي بدن شيرخوار بوده و بدين لحاظ مناسبترين وضعيت رشد را در کودکان تامين ميکند.
وي در ادامه در تشريح مزاياي تغذيه با شيرمادر گفت: شيرمادر از لحظه اول تولد تا پايان 6 ماهگي ميتواند به تنهايي، تمام نيازهاي غذايي شيرخوار را که براي رشد طبيعي او لازم است، تامين نمايد. حتي در چند روز اول تولد که هنوز جريان عادي شير برقرار نيست، نوزاد نياز به غذا يا آشاميدني ديگر نداشته و همان مقدار شير براي رشد طبيعي او کافي است.
وي يادآور شد: آغوز يا شير روزهاي اول که زردرنگ و غليظ است، بسيار مغذي و حاوي مواد مفيد و ارزندهاي است که به منزله اولين و مهمترين اقدام ايمنسازي براي حفاظت کودک بر ضد بيماريهاي عفوني است.
دکتر مرندي همچنين با بيان اين که ميزان ابتلا به آسم، اگزما و انواع آلرژيها در شيرخواراني که از شيرمادر استفاده ميکنند، بسيار کمتر است، افزود: از اين رو در خانوادههايي که يکي از اعضاء به خصوص پدر يا مادر مبتلا به نوعي بيماري آلرژيک هستند، تغذيه با شيرمادر بايد تغذيه انتخابي باشد، زيرا استفاده از هر نوع شير ديگر، زيانآور و زمينهساز ايجاد آلرژي در دورانهاي بعدي زندگي خواهد بود. /122
انتهای پیام/