آرش بهادري ادامه داد: به منظور رسيدن به اين هدف مهم که زمينه ساز ايجاد اشتغال و کار آفريني خواهد بود، دستورالعمل نياز سنجي آموزشهاي صنايعدستي تدوين شد.
وي اضافه کرد: دستور العمل نياز سنجي در بخش عمومي براساس شرايط واگذاري دورههاي آموزشي تدوين خواهد شد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد با بيان اينکه معيارها و استانداردهاي مختلفي در تدوين اين دستورالعمل در نظر گرفته شد، گفت: دانش، نگرش مورد نياز، اولويتها و نيازهاي آموزشي از جمله اين معيارها و استانداردها خواهد بود.
بهادري افزود: با ابلاغ اين دستورالعمل هدفهاي آموزشي و سيستم آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي به طور کامل متحول ميشود.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: نظارت و ارزشيابي دورههاي آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي همچنان با معاونتهاي صنايعدستي استاني خواهد بود.
سرپرست اين اداره کل تصريح کرد: اين اقدامات در راستاي کيفي سازي آموزش رشتههاي صنايعدستي و فاصله گرفتن از آموزش کمي صورت ميگيرد.
وي با تأکيد بر اينکه در سالهاي قبل آنچه اهميت داشت تعداد آموزش پذيران بود که اين موضوع کمک چنداني به آموزش صنعتگران متبحر و کارشناس نکرد، گفت: دستور العمل نياز سنجي آموزشهاي صنايعدستي با اهدافي چون شناسايي رشتههاي مزيت دار استانها، تهيه و تدوين استاندارهاي آموزشي و اصلاح رشتههاي آموزشي بر اساس نياز جامعه تدوين شد.
111/
انتهای پیام/