وي افزود: علت ورود اين افراد به کشور اين است که هزينه درمان سل مقاوم به دارو زياد است و اين افراد از کشورهاي همجوار نيز براي درمان به ايران ميآيند.
وي در خصوص وضعيت کشور در زمينه بيماري فلج اطفال و مالاريا نيز گفت: فلج اطفال در کشور ريشهکن شده و مالارياي فالسي پاروم نيز اگر از سوي مرزها، بيماران مبتلا به آن وارد نشوند تا سه سال آينده به طور کل در کشور ريشهکن ميشود.
دکتر دستجردي تأکيد کرد: خوشبختانه هم اينک نيز در گزارشات آمده است که موارد ابتلا به مالاريا در سال گذشته يک سوم کمتر از سال قبل از آن بوده است.
وي در مورد تب خونريزي دهنده کريمه کنگو نيز با تأکيد بر اقدامات سازمانهاي ذيربط مانند سازمان دامپزشکي، وزارت جهاد کشاورزي و وزارت بازرگاني جهت جلوگيري از ورود دام قاچاق به کشور، بيان داشت: تمام مواردي که امسال از اين بيماري در کشور رخ داد به خاطر ورود دام قاچاق به کشور بوده که جلوگيري از آن به عهده وزارت بهداشت نيست و ما فقط درمان اين بيماران را انجام ميدهيم.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد: اجلاس گروه 5 بتواند اين 4 بيماري مسري را در کشورهاي همسايه تحت کنترل درآورد تا ديگر شاهد شيوع اين بيماريها در کشورمان نباشيم.
گفتني است اجلاس گروه 5 با حضور نمايندگان بهداشت کشورهاي افغانستان، پاکستان، عراق و نمايندگان WHO به منظور جلوگيري از شيوع بيماريهاي فلج اطفال، تب کريمه کنگو، مالاريا و سل مقاوم به دارو از صبح ديروز در دانشگاه علوم پزشکي تهران آغاز شد و امروز به کار خود پايان ميدهد/122
انتهای پیام/