وي با اشاره به لازمه ادامه خاکبرداري در ارتباط با شناخت کاملتر اين سازه تصريح کرد: از جمله نکات قابل ذکر در اين مطالعات وجود سازهاي ناشناخته در گوشه جنوب شرقي حمام مذکور است که به نظر ميرسد ارتباطي با حمام داشته باشد.
خانزايي ادامه داد: اين سازه که تنها قسمتي از پله خرندي و در دو طرف امتداد ديوار و بعضاً يک کف آجر فرش از آن تاکنون بدست آمده متعلق به سازهاي ديگر و قديميتر از حمام مذکور است.
رئيس اداره ميراث فرهنگي مشهد با تاکيد بر جزئيات معماري بدست آمده گفت: با استناد به شواهد و عوارض معماري بدست آمده، ساختمان قديمي و اتاقهايي در پيرامون دو ضلع شمال و جنوب حياط بوده که قبل از احداث حمام و احتمالاً قبل از احداث حياط خانه ملک تخريب شده است.
خانزايي در پايان از ديگر نکات قابل توجه در اين گمانهزني به مشاهده مقادير قابل توجهاي سفالهاي تاريخي اشاره کرد و گفت: شواهد موجود باستان شناختي نيز به پراکندگي سفالهاي تاريخي در ميان لايه سطحي در حياط خانه ملک دارد که اين سفالها در سده 9 تا 13 (ه.ق) طبقه بندي ميشوند و وجود اين داده در اين محدوده که شواهد معماري قبل از دوره قاجاريه در آن مشاهده نشده قابل تأمل است./104
انتهای پیام/