محمد ابراهيم لاريجاني ادامه داد: در اين مرحله، کف فرش ايوان و نيز سنگفرش پيرامون بنا مرمت و اصلاح ميشود.
وي با اعلام اختصاص نزديک به 30 ميليون تومان براي انجام مرحله دوم عمليات مرمت کاخ رضاشاهي گچسر تاکيد کرد: شرح خدمات اين مرحله نيز براي اجرا در حال تهيه است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران يادآور شد: هماکنون در مجموعه کاخ رضا شاهي گچسر (هتل آزادي وابسته به مجموعه هتلهاي پارسيان) بخشهايي از اين هتل از جمله سالن رستوران، از نظر تاريخ احداث با بناي اصلي کاخ همزمان هستند.
لاريجاني از تلاش اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران براي افزودن هتل و مجموعه فضاي بيروني آن به مجموعه ثبت شده کاخ رضا شاهي به دليل دارا بودن انواع درختان ارزشمند خبر داد تا از اين طريق، کاخ و بناي اطراف آن نيز به طور کامل در فهرست آثار ملي به ثبت برسند.
به گفته وي؛ کاربري اقامتي و پذيرايي ويژه کاخ رضا شاهي با مشورت و همکاري مديريت هتل آزادي گچسر براي گردشگران داخلي و خارجي در دستور کار قرار دارد.
کاخ شاهي گچسر در سال 1317 همزمان با ساخت تونل کندوان ساخته شد تا رضا شاه پهلوي ضمن اقامت در آن بتواند از نزديک، شاهد فعاليت ساخت تونل باشد.
در جوار اين کاخ، هتلي نيز براي اقامت مهندسان سازنده تونل ساخته شد. کاخ رضاشاهي گچسر که با گچبريها و شومينههاي زيبا تزئين شده، داراي سقفي بيش از سه متر ارتفاع دارد.کاخ رضا شاهي به شماره ثبت 6575 در 10 دي ماه سال 81 در فهرست آثار ملي ثبت شده است. /118
انتهای پیام/