تهمينه دانيالي افزود: با انتقال پژوهشکده هنرهاي سنتي به اصفهان، اين دو بخش با توجه به نزديکي به فعاليتهايي که داشتند، در کنار يکديگر قرار گرفتند.
وي اضافه کرد: فاصلهاي که ميان اجراء و برنامهريزي وجود داشت زمينهساز الحاق پژوهشکده هنرهاي سنتي با معاونت صنايعدستي کشور شد.
معاون صنايعدستي بيان داشت: با الحاق اين پژوهشکده با معاونت صنايعدستي، از اين پس فعاليتهاي پژوهشي در کنار سياستگذاريها قرار ميگيرد.
دانيالي با اشاره به اينکه در سالجاري چندين برنامه بايد سرلوحه فعاليتهاي معاونان صنايعدستي 30 استان کشور قرار گيرد، اظهار داشت: تکميل بانک اطلاعات صنايعدستي کشور با هدف اوليه حل مشکلات بيمهاي هنرمندان صنايعدستي در گام اول مورد توجه است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: اجراي تفاهمنامههاي منعقد شده ميان معاونت صنايعدستي کشور و دستگاه و ارگان هاي مختلف نيز در سطح 30 استان از اهميت بسزايي برخوردار است.
وي تأکيد کرد: طرح مطالعاتي بازارچههاي دائمي و شهرکهاي صنايعدستي استانهاي مختلف کشور با توجه به اعتبارات تعريف شده در سال 90 به مرحله اجرا ميرسد.
معاون صنايعدستي کشور تصريح کرد: معاونتهاي صنايعدستي استاني در سال 89 موظف به بازبيني بر روي طرح مطالعاتي بازارچهها و شهرکهاي صنايعدستي و انطباق آن با شرايط تازه هستند.
دانيالي با بيان اينکه شرکت توسعه سرمايهگذاري صنايعدستي نيز از مدتي ديگر به طور رسمي فعاليتهاي خود را آغاز ميکند، گفت: اين شرکت 27 مهرماه مصادف با ولادت امام رضا (ع) به طور رسمي فعاليت خود را آغاز ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: راهاندازي صندوق کشورهاي عضو کنفرانس اسلامي نيز با توجه به برگزاري نشست بزرگي در آذرماه امسال در دستورکار معاونت صنايعدستي کشور قرار گرفته است.
تهمينه دانيالي يادآور شد: در سالجاري خوشبختانه تحولي چشمگير را در حوزه برگزاري نمايشگاههاي صنايعدستي شاهد بوديم که ارتقاء اين وضعيت بايد مورد توجه معاونتهاي صنايعدستي 30 استان کشور قرار گيرد./111
انتهای پیام/