به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از انجمن ترويج تغذيه با شيرمادر، مصرف چاي به دليل داشتن اسيد تانيک، جذب آهن را مختل کرده و بسياري اوقات موجب ايجاد يبوست مي‌شود.

براساس اين گزارش، زنان باردار همچنين بايد از مصرف غذاهايي که مواد مغذي ناچيز ولي کالري زيادي دارند و باعث سير مي‌شوند، بپرهيزند.

آب نبات، چيپس، نوشابه‌هاي گازدار و يا مواد چرب مانند کيک خامه‌اي، بيسکوئيت کرم‌دار، از جمله غذاهايي هستند که مواد مغذي ناچيز و کالري زياد دارند و زنان باردار از مصرف اين قبيل غذاها پرهيز کنند.

بنابر توصيه انجمن ترويج تغذيه با شيرمادر غذاهايي که زياد پخته و يا فرآيند شده‌اند، ارزش مواد مغذي در آنها بسيار کم مي‌شود و همچنين سبزي‌ها و ميوه‌هايي که زياد در يخچال نگهداري شده باشند، ارزش برخي از مواد مغذي خود را از دست مي‌دهند. بنابراين مصرف اين نوع غذاها به ويژه براي زنان باردار توصيه نمي‌شود./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389062943