وي با بيان اينکه نظارت بر اجراي پروژههاي مناسبسازي و تأييد آنها بر عهده بهزيستي گذاشته شده، افزود: سال گذشته سه ميليارد و دويست ميليون ريال به اين کار اختصاص يافت که براي ايجاد رمپ، سرويس بهداشتي، درب اتوماتيک و آسانسور که اهميت بيشتري در مناسب سازي اماکن دولتي دارد هزينه شد.
وي همچنين با يادآوري امضاي تفاهمنامه بين بهزيستي استان و شهرداري طرقبه شانديز براي ايجاد شهر بدون مانع خاطر نشان ساخت: عمليات به سازي محيطهاي عمومي در اين شهر توريستي به زودي آغاز خواهد شد.
قيصري با تأکيد بر اينکه بروز معلوليت و ناتواني، بخش جداييناپذير زندگي اجتماعي است و بسياري از انسان ها به دلايل مختلف مثل بيماري، حادثه و يا رسيدن به دوران سالمندي، آن را به صورت موقت و يا دائم تجربه ميکنند ، گفت: مناسبسازي ساختمانها و اماکن عمومي، هزينهبري چنداني ندارد و مانع اصلي در اين زمينه، فرهنگي است که براي از ميان برداشتن اين مانع، فرهنگسازي در سطح وسيع و دراز مدت، انجام شود.
اين مقام مسئول افزود: در اقدامي ديگر اطلاعات مربوط به مجتمعهاي بهزيستي، مراکز توانبخشي و محدوهي خدماتي آنها به نهاد مطالعات و برنامهريزي استان تحويل داده شده تا مشخصات مکاني اين مراکز بر روي نقشههاي جغرافيايي مشخص شود.
قيصري ادامه داد: خيابانهاي پرتردد و مورد نياز معلولين نيز به اين نهاد معرفي شده تا برنامهريزيهاي مربوط به توسعهي شهردر اين مکانها با در نظر گرفتن موضوع مناسبسازي انجام پذيرد.
به گفته کارشناس مسئول مناسبسازي بهزيستي استان خراسان رضوي، سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس موظف شده تا مدارس عادي را طبق ضوابط گفته شده مناسبسازي کند و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري هم براي تدوين الگوي مناسب سازي براي هتل ها و اماکن توريستي اعلام آمادگي کرده است./122
انتهای پیام/