وي افزود: صنعت گردشگري در کشور رو به رشد است و مسوولان شهرستان دامغان نيز بايد از اين فرصت استفاده کرده و زمينه ساز رونق گردشگري دامغان شوند.
سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان دامغان نيز در اين مراسم ، دامغان را داراي پيشنيه تاريخي قابل توجه دانست و گفت: وجود تپه هاي تاريخي متعلق به دوره پارتي، ساساني و پيش از تاريخ و آثار تاريخي متنوع نشان از اهميت و قدمت اين شهر تاريخي دارد.
\"معصومه داوديان\" با بيان اينکه \"تپه حصار، مسجد تاريخانه، چشمه علي، برج چهل دختر، برج طغرل، مقبره پير علمدار و مسجد جامع دامغان\" از جمله آثار تاريخي مهم اين شهرستان محسوب مي شود، افزود: زنگ گردشگري مي تواند آغازگر تعامل بيشتر آموزش و پرورش و اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در معرفي قابليت هاي گردشگري و رشد صنعت توريسم باشد.
وي با اشاره به اينکه دامغان(صد دروازه) از شهرهاي باستاني و قديمي ايران است که مرکز ايالت قومس بوده و بناي آن را به سه هزار و 500 تا چهار هزار سال قبل از ميلاد مسيح نسبت مي دهند، گفت: سابقه تاريخي اين شهرستان، مسووليت مديران و شهروندان دامغاني را در معرفي هر چه بيشتر اين شهرستان و جذب گردشگر به دامغان بيشتر مي کند.
زنگ گردشگري در نخستين روز هفته گردشگري و در آستانه روز جهاني جهانگردي همزمان با سراسر کشور در مدارس استان سمنان نواخته شد.
چهارم تا يازدهم مهرماه به عنوان هفته گردشگري نامگذاري شده است و فردا( دوشنبه) مصادف با روز جهاني جهانگردي است./106
انتهای پیام/