به گزارش ميراث آريا (chtn ) به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس،سردار اسماعيل احمدي مقدم در دهمين همايش تخصصي امور مالي و ذي‌حسابي نيروي انتظامي طي سخناني دفاع مقدس را گنجينه بسيار ارزشمندي براي ملت ايران در طول تاريخ دانست و تأکيد کرد: ملت ايران در جنگ 8 ساله توانست دشمن را از دستيابي به اهداف خود محروم و ناکام کند و با موفقيت و سربلندي از آن خارج شود.


وي هفته دفاع مقدس را فرصت مناسبي براي شکافتن حقايق و بازگوکردن ناگفته هاي جنگ تحميلي بر شمرد و به تشريح وضعيت سياسي – اجتماعي کشور در شهريور 59 پرداخت و گفت: در آن زمان انقلاب اسلامي تازه پيروز شده و شاکله نيروهاي مسلح و سازمان هاي امنيتي مورد آسيب جدي واقع شده بود. سازمان اطلاعاتي کشور منحل و اطلاعاتي در دسترس نبود.

فرمانده نيروي انتظامي بازنويسي تاريخ جنگ تحميلي را امري ضروري دانست و گفت: پيروزي در جنگ تحميلي در شرايطي به دست آمد که ما در تحريم کامل قرار داشتيم ولي دشمن از سوي همه کشورهاي غربي و عربي پشتيباني اطلاعاتي و تجهيزاتي مي شد.


سردار احمدي مقدم ، پيوند خوردن بني صدر و منافقين را کانون بسياري از حوادث دانست و تصريح کرد: در آن زمان سپاه ، هنوز تشکيل نشده بود و فقط هسته هاي کوچکي براي امنيت داخلي هستند و سازمان ارتش نيز در مسير عبور به دوران انقلاب دچار آسيب شده بود.


فرمانده نيروي انتظامي دو هدف عمده صدام از حمله به ايران را تصرف خوزستان و جلوگيري از نفوذ آرمان هاي انقلاب اسلامي در ميان شيعيان اين کشور دانست و افزود: دسترسي کامل به دو ساحل اروند حداقل هدف صدام از پاره کردن قرارداد الجزاير و به دنبال آن جنگ 8 ساله بر عليه ملت ايران بود.


وي، ناامني و ترور شهروندان در پشت جبهه را نيز يکي از ابزارهاي دشمن در ضربه زدن به انقلاب و کشور دانست و به حمايت هاي خارجي از صدام اشاره کرد و اظهار داشت: ماهواره هاي جاسوسي، سازمان هاي اطلاعاتي ، کارشناسان نظامي و سلاح هاي شوروي سابق، اطلاعات و حمايت هاي مالي، سياسي کشورهاي غربي، همه و همه بودند، ارتش عراق کلکسيوني از سلاح ها بود.

سردار مقدم ادامه داد:سلاح هاي ضدهوايي و هواپيماها وموشک هاي هوا به دريــا و سيستم هاي ارتباطي فرانسوي، سلاح هاي شيميايي همه کشورها خصوصاً آلمان و انواع سلاح هاي پيشرفته روسي در اختيار صدام بود. برآورد مي کنند کمک هاي خارجي کشورهاي عربي به عراق حدود 75 ميليارد دلار بود، قرار بود همه هزينه هاي کشور عراق را بدهند و صدام عراق را به پادگان تبديل کند تا از جنگ پيروز بيرون بيايد اما موفق نشدند و در اين جنگ شکست خوردند.

وي اضافه کرد: متأسفانه در کشور خودمان برخي ماهيت سازش کارانه داشتند و گفتند که بعد از خرمشهر ديگر جنگ، توجيه نداشت، در حالي که بعد از خرمشهر بيش از 2 هزار کيلومتر از اراضي ما تحت اشغال نيروهاي عراقي بود. کشور هنوز در اشغال بود و تنبيه متجاوز هدفي بود که در جنگ جهاني اول، دوم و همه کشورها به دنبال آن بودند کسي که جنگ را شروع کرده بايد تنبيه شود تا اين حادثه ديگر تکرار نشود.


فرمانده نيروي انتظامي ادامه داد: اما مهمترين هدف اين بود که در جنگ اهرم هايي را در اختيار بگيريم که اگر سرزميني باقي ماند. با اين اهرم ها خسارات را بگيريم حرفمان را به کرسي بنشانيم. جنگ شهرها را در دستور کار قرار دارند. جنگ نفتکش ها را تا ما را از صادرات نفت محروم کنند ولي نتوانستند.

سردار مدم افزود:بعد از عمليات کربلاي 5، در اوايل سال 66 در کربلاي ، در اوايل سال 66 در کربلاي 8 قيمت نفت را آنچنان سقوط دادند که به 6 دلار سقوط کرد وقتي نتوانستند جلوي صادرات را بگيرند کاري کنند که نفت بي ارزش شود. اجازه واردات سيم خاردار به ما نمي دادند. در چنين شرايطي بايد مي جنگيديم و بالاخره پيروزي هاي ما در عمليات هايي مثل فاو، کربلاي 5 وهمزمان همراهي گردهماي مبارز داخل عراق پشت جبهه دشمن را متزلزل کرد و همه چيز برعکس شد،


وي اظهار داشت:صدام در اين زمان به جنگ شهرها و زدن مدارس و جمعيت هاي انساني و موشک باران روي آورد و نهايتاً وقتي کاري از پيش نبرد نفتکش هاي ما را زدند و براي خرد کردن اراده ملت ما حتي هواپيماهاي مسافربري را نيز زدند اما نتيجه اي نگرفتند. تا اينکه بعد از عمليات کربلاي 5 دشمن مجبور به پذيرش قدرت جمهوري اسلامي ايران گرديد و اولين بار تقريباً حقوقي را براي ما به رسميت شناخت.


فرمانده نيروي انتظامي ادامه داد: درنتيجه اين مقاومت ها بود که قطعنامه 598 که دستاورد سياسي بسيار مهمي بود صادر و سازمان ملل عراق را به عنوان متجاوز به رسميت شناخت./122



انتهای پیام/

کد خبر 1389070476