وي افزود: تنوع اقليمي، اماکن تاريخي و مذهبي و جاذبههاي بکر طبيعي از جمله مواردي است که ميتواند در سرمايه گذاري هر چه بيشتر براي توسعه صنعت گردشگري موثر واقع شود.
وي در ادامه و با بيان اينکه يکي از موانع بزرگ توسعه توريسم در ايران تبليغات منفي برخي کشورهاي غربي و به ويژه آمريکا در مورد کشورمان است ادامه داد: متاسفانه دستگاههاي تبليغاتي غربي و آمريکا بزرگترين موانع را در راه توسعه توريسم ايران ايجاد کردهاند و باتبليغات منفي در مورد فضاي داخلي کشورمان، مانع از حضور بيدغدغه توريستها در ايران ميشوند ضمن اينکه برخي ديگر از کشورها نيز مانع از حضور اتباع خود در ايران ميشوند.
رئيس اتحاديه هتلداران خراسان رضوي ارزان سازي سفر را يکي ديگر از راههاي توسعه صنعت گردشگري و توريسم اعلام کرد و افزود: يکي از راههاي توسعه گردشگري در کشورمان حمايت و سرمايه گذاري دولت در امور زيربنايي است، چنانکه در کشور ما در حال حاضر در تجهيزات مورد نياز هتلها همچنان بامشکل مواجه هستيم، حمل و نقل ريلي در کشورمان همچنان توسعه نيافته است و در حالي که در برخي کشورهاي توسعه يافته، شبکه ريلي، سرعت 300 کيلومتر در ساعت را تجربه ميکند، ما همچنان در اين شبکه با سرعتي کمتر از 100 کيلومتر طي طريق ميکنيم.
وي ادامه داد: از ديگر مشکلات در توسعه گردشگري در کشورمان راهها و اتوبانها است و ملاحظه ميشود که آزاد راه مشهد – تهران همچنان در حد حرف باقي مانده ضمن اينکه براي تعامل با توريست ديگر کشورها، همچنان ترجمه وراهنمايي توريست به عنوان يکي از مشکلات جدي است.
وي با اشاره به تجربه موفق برخي کشورها در جذب توريسم گفت: تلفيق دو جاذبه طبيعي و مدرن براي جذب گردشگران يکي از راههاي توسعه گردشگري است که درکشورهايي مثل ترکيه و چين به خوبي اثبات شده است.
وي يکي از علل کاهش سفر به مشهد طي سال جاري را انتظار مردم براي نهايي شدن تکليف هدفمند سازي يارانهها اعلام کرد و گفت: براي خيليها منتظراند تکليف اين مسئله روشن شود و در طول ماههاي آينده براي سفرهاي خود برنامهريزي کنند./106
انتهای پیام/