رييس مرکز مصدومان شيميايي بنياد با اشاره به ضرورت توانبخشي جانبازان شيميايي افزود: توانبخشي مصدومان و جانبازان شيميايي حرف اول و آخر را در پيشگيري از تشديد عوارض ناشي از مصدوميت هاي شيميايي دارد و به همين دليل در سال جاري راه اندازي مراکز فرهنگي توانبخشي در استانها در صدر برنامه هاي مرکز قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه دو مرکز توانبخشي تا کنون در اصفهان و مشهد به بهره برداري رسيده است از سازمانهاي بنياد شهيد و امور ايثارگران استانها خواست تلاش کنند تا با بهره مندي از منابع مالي گوناگون ساخت اين مراکز را تسريع کنند.
ميرهاشمي افزود: توانبخشي جانبازان شيميايي در بيمارستان بقيه الله نيز آغاز شده است و جانبازان مي توانند از امکانات توانبخشي ارايه شده اين مرکز بهره مند شوند.
وي با اشاره به برگزاري اردوهاي تفريحي پايش سلامت جانبازان شيميايي در اردوگاه چابکسر، گفت: حدود 30 جانباز شيميايي در هر هفته از سراسر کشور تحت پوشش برنامه هاي پايش سلامت بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار مي گيرند که در 6 ماهه نخست سال جاري پلن درماني 500 جانباز شيميايي توسط پزشکان و متخصصان مشخص شده است.
رييس مرکز مصدومان شيميايي بنياد همچنين به برگزاري اردوهاي فرهنگي- بهداشتي جانبازان شيميايي- چشمي، اشاره کرد و گفت: 132 نفر از جانبازان در اين اردو شرکت کردند و 60 نفر از آنان پس از انجام معاينات کانديد جراحي چشم شدند که حدود 30 درصد آنها به صورت موفقيت آميز تحت عمل جراحي قرار گرفتند.
وي در پايان گفت: دوره هاي آموزشي جانبازان شيميايي و پزشکان سلامت آنان سال گذشته در 15 استان کشور انجام و سال جاري در 17استان ديگر به صورت دو روزه ادامه مي يابد./122
انتهای پیام/