محمد علي بني اسدي تصويرگر کودک و نوجوان در گفت و گو با ميراث آريا (chtn) گفت: در حال حاضر کودکان و نوجوانان ما بيشتر اوقات خود را با رايانه مي گذارنند و اگر بخواهند به مطالعه بپردازند ،سراغ کتاب هاي شبه درسي و آموزشي مي روند و استقبال از کتاب‌هاي ادبي مانند گذشته قابل توجه نيست و ذهن بچه هاي ما تنبل شده است.

وي ادامه داد: بايد بچه ها را از سالهاي اوليه تولد با شعر و داستان و نقاشي آشنا کرد و مطالعه و آموزش غير مستقيم از طريق کتاب را در آنها نهادينه کرد.

اين تصويرگر مطرح کودک ونوجوان با بيان اينکه دريافت اطلاعات از طريق رايانه و تلويزيون و سرگرم شدن با بازي هاي رايانه اي به هيچ وجه جايگزين کتاب نمي شود ،افزود :توليد کتاب چرخه ي کاملي است که ميل و شوق مخاطب ،نويسنده ،تصويرگر و ناشر را به سمت ارائه اثري مطلوب و شايسته سوق مي دهد.

وي درخصوص رکود و افت کيفيت کتاب هاي کودک گفت: در اين ضعف عوامل بسياري دخيل است که مهم ترين آن نبود حمايت‌ها و عدم استقبال مخاطبان است.

بني اسدي اظهار اميدواري کرد والدين در تربيت نسل جديد عادت دادن کودکان به مطالعه را فراموش نکنند تا در آينده نزديک شاهد نسلي خلاق و آگاه و رشد در عرصه انتشار و کيفيت کتاب باشيم.

محمد علي بني اسدي به تازگي تصويرگري کتاب \"کرم کوچولو ازاين سر تا آن سر دنيا\" نوشته مجيد راستي را به پايان رسانده است و مشغول تصوير گري کتاب بي بي و بابا و يک کتاب براي گروه سني بزرگسال است./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389070663