سمينار لرزه شناسي بناهاي تاريخي در تبريز برگزار مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي در اين رابطه گفت: بناهاي تاريخي بخشي از هويت فرهنگي يک ملت را تشکيل مي دهند و جزيي از شناسنامه هويتي يک کشور هستند، و با توجه به قدمت کشورمان، ابنيه ارزشمند فراواني در گوشه و کنار ايران به چشم مي خورند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با اشاره به وجود خطرات طبيعي مختلف در کشور، لازم است براي حفظ آثار تاريخي از آسيب هاي ناشي از اين خطرات برنامه ريزي هاي دقيق داشته باشيم.

به گفته وي، استان آذربايجان شرقي به دليل واقع شدن بر روي گسل هاي لرزه خيز، در طول تاريخ زلزله هاي جدي و گسترده اي را تجربه کرده است و اگر بخواهيم به جمله «زلزله خبر نمي کند» توجه کنيم، بايد در مقابل اين خطر طبيعي آماده و مجهز باشيم.

محمدي تصريح کرد: به همين منظور سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با همکاري دانشگاه تربيت معلم آذربايجان و دانشگاه کانازاواي ژاپن، سمينار لرزه شناسي و مهندسي زلزله ساختمانهاي بنايي تاريخي را برگزار مي نمايد.

به گفته وي، موضوعاتي چون مطالعات لرزه شناسي منطقه بازار تاريخي تبريز با توجه به اهميت جهاني بزرگترين سازه به هم پيوسته سرپوشيده آجري جهان، از جمله مسائلي است که در اين همايش بررسي خواهد گرديد.

گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: اين سمينار روزهاي 18 و 19 مهرماه در تبريز برگزار مي گردد./106

انتهای پیام/

کد خبر 138907096