همچنين در اين مراسم از استادان برجستهاي چون کريم زماني در بخش محقق، شفيعي کدکني به عنوان شاعر، شهرام ناظري هنرمند آواز، جعفري در بخش انتشارات، توفيق سبحاني مولف، جمال پور در بخش نقاشي، عبدالرفيع حقيقت در بخش دبير انجمنهاي مرتبط و همچنين در بخش ويژه جشنواره از استاد قريشي تقدير شد .
در ادامه اين مراسم پروفسور حسين باهر، دبيرکل ستاد برگزاري نکوداشت مولانا قدر و منزلت بالاي مولانا را از دلايل برگزاري اين مراسم خواند و گفت: مولانا انسان فرامرزي است بطوري که طي سالهاي متمادي کشورهاي مختلف دنيا براي اين عارف بزرگ مراسمي برگزار کردهاند.
وي گفت: تاکنون برنامههاي هنري بسياري درحوزه مثنوي پژوهي با حضور بزرگان اين مرز و بوم برگزار شده اما به نظرميرسد حق مطلب ادا نشده و بايد با انگيزههاي والاتري در اين مسير حرکت کنيم.
باهرادامه داد: از آنجا که تولد مولانا در بلخ، پرورشش در روم و مدفنش در قونيه است بايد او را متعلق به همه بشريت دانست اما چون او در درجه اول يک ايراني بوده بايد کسي که ميخواهد آثار او را بررسي کند به زبان فارسي و عرفان جهاني تسلط داشته باشد.
وي با تاکيد به اين نکته که داشتن درک از مضامين ديني و آئيني مطرح در زمان مولانا گستره تاريخي خاصي داشته افزود: عدهاي از فرهيختگان ملي و بين المللي با حمايت و همکاري يونسکو بر اين کار اهتمام ورزيدهاند تا مولانا را همانطور که بايد در وجه معنوي تفسير کنند که به نظرم در اين امر موفق بودهاند.
وي با اشاره به ادامه دار بودن برگزاري نکوداشت مولانا در سالهاي آينده اظهار اميدواري کرد و گفت : هر ساله يک مولوي شناس برجسته در اين جشنواره معرفي مي شود. /118
انتهای پیام/