برداشتن موانع موجود در روابط گردشگري ايران و ترکيه

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) جاهد ايشجان؛ وابسته فرهنگي و توريستي سفارت ترکيه در تهران در همايش گردشگري ايران و ترکيه با اشاره به برخي جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي ايران و ظرفيت‌هاي بالاي کشورمان در حوزه گردشگري بر لزوم همکاري‌هاي مشترک ميان دو کشور در اين حوزه تاکيد کرد.

وي در ادامه با اشاره به تاريخچه‌ گردشگري کشور ترکيه به تشريح برخي جذابيت‌هاي گردشگري اين کشور پرداخت و بيان داشت: از سال 1980 به بعد هتل‌هاي بسياري در کشور ترکيه شاخته شده است تا پاسخگوي نياز گردشگران باشد؛ حفظ آثار تاريخي و جلوگيري از تخريب محيط‌هاي فرهنگي از ديگر اقداماتي است که در راستاي توسعه گردشگري در اين کشور انجام مي‌‌شود.

وي با اشاره به سرمايه‌گذاري انجام شده در حوزه گردشگري اين کشور که با هدف جذب گردشگر از کشورهاي مختلف انجام مي‌شود، بيان داشت: بخشي از تاسيسات اين کشور نيز توسط سرمايه‌گذاران ايتاليايي، فرانسوي و اسپانيايي ايجاد شده است.

وابسته فرهنگي و توريستي سفارت ترکيه تصريح کرد: 10 هتل اين کشور نيز از سوي نهادهاي بين‌المللي گردشگري در ليست 100 هتل برتر و استاندار جهان قرار دارند که در کارنامه گردشگري کشور ترکيه بسيار حائز اهميت است.

وي در بخشي ديگر از سخنان خود با بيان اينکه سفر گردشگران ايراني به ترکيه در اين سال‌ها افزايش يافته و جمعيت آن‌ها درحال ارتقا است، بيان داشت: مردم ترکيه به شهرهاي اصفهان، شيراز و يزد بسيار علاقه‌مند هستند و مسئولان گردشگري کشور ايران بايد اين شهرها را به مردم ترکيه معرفي کنند تا گردشگران ترکيه‌اي به بازديد از اين کشور علاقه‌مند شوند./115


.

انتهای پیام/

کد خبر 1389071113