آش‌هاي طبخ شده زير ذره‌بين داوران

مسئول روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:در اين دوره از جشنواره تعداد 40 گروه در بخش مسابقه شرکت کردند و تعداد 40 نوع آش به بخش مسابقه راه يافت.

غلامرضا نجفلو افزود:از تعداد کل آش‌هاي پخته شده شش نوع آش انتخاب شدند تا در مراسم اختتاميه پنجمين جشنواره ملي آش ايراني در زنجان، نفرات برتر اين دوره طي مراسمي توسط داوران اعلام شوند.

لازم به ذکر است به سه تن از آشپز‌هاي انتخاب شده توسط گروه داوري جوايز نفيسي اهدا خواهد شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389071352