خلاقيت محدوديت را در توليد صنايع‌دستي از بين مي‌برد

هنرمند فعال در رشته چاپ روي پارچه در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر اظهار داشت: نمايشگاه‌هاي برگزار شده شناخت مردم از رشته نقاشي روي پارچه را دو چندان کرده است.

ليلا فصيحياني با اشاره به اينکه در شيراز متولد شده است، افزود: در شيراز دختران از سنين کم با هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آشنا مي‌شوند.

وي با تأکيد بر اينکه از پنج سالگي با هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آشنا شده، ادامه داد: رشته خياطي را در هنرستان گذراندم و از اين طريق به رنگرزي گياهي و سنتي علاقمند شدم.

اين صنعتگر چاپ روي پارچه اضافه کرد: هم اکنون 10 سال است که در رشته رنگرزي پارچه و چاپ باتيک فعاليت مي‌کنم.

اين هنرمند که تحقيقات گسترده‌اي در خصوص تاريخچه چاپ روي پارچه انجام داده است، تصريح کرد: بسياري از کتاب‌ها و مقاله‌هاي خارجي پيشينه اين رشته را متعلق به جزيره جاوه اندونزي مي‌دانند.

وي اضافه کرد: با توجه به اينکه پوشش مردان نمکي به صورت سنتي رنگرزي و طراحي شده است به نظر مي‌رسد اين رشته در ايران از اصالت بيشتري برخوردار باشد.

فصيحياني يادآور شد: تغيير کاربري يکي از دلايل رونق يافتن بازار فروش محصولاتم است و با چاپ بر روي انواع پارچه توانسته‌ام کاربردهاي اين هنر را گسترش دهم.

وي با بيان اينکه خلاقيت مرز توليد صنايع‌دستي را از ميان مي برد، خاطرنشان کرد: از اين هنر علاوه بر پارچه‌هاي ابريشم بر روي تمامي پارچه‌ها استفاده مي‌کنم.

112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389071730