تهمينه دانيالي افزود: هم اکنون پنج نمايشگاه تخصصي صنايعدستي نيز در حال برگزاري است.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه نمايشگاههاي تخصصي صنايع دستي در هر استاني با توجه به پتانسيلهاي موجود برپا ميشود، اضافه کرد: اين استان به علت نزديکي با کشورهاي همسايه و توانايي در متبلور ساختن زندگي عشايري و روستايي با کمک استانداري ميتواند در عرصه صنايع دستي تقويت شود.
وي افزود: با تأکيد رئيس جمهور کشورمان هم اکنون 75 رشته صنايعدستي از مشاغل خانگي به شمار ميآيند.
معاون صنايع دستي کشور با بيان اينکه سوابق 10 هزار هنرمند در اين استان به ثبت رسيده، ادامه داد: بيش از 24 رشته تخصصي هنرهاي سنتي و صنايع دستي در خراسان شمالي فعال است.
دانيالي هم مرزي اين استان را با گلستان امتياز بسيار خوبي دانست و گفت: با اين شرايط صنايعدستي استان خراسان شمالي مي تواند جايگاه بسيار مناسبي داشته باشد.
به گفته اين مقام مسئول در تمامي نمايشگاههاي صنايعدستي امکان به نمايش گذاشتن هنر صنعت فرش دستباف وجود دارد هرچند به تازگي شاهد حضور کمرنگ صنايعدستي در نمايشگاه هاي فرش بودهايم.
معاون صنايعدستي کشور با تأکيد بر اينکه 70 درصد از شاغلان عرصه صنايعدستي را زنان تشکيل ميدهند، ادامه داد: با اشتغالزايي در حوزه صنايعدستي علاوه بر ارتقاء سطح اقتصادي، بنيان خانواده نيز مستحکم ميشود.
وي با بيان اينکه اوقات فراغت افراد بايد به بهترين شکل ممکن پر شود، تأکيد کرد: زنان قديمي همگي با يک يا چند رشته از هنرهاي سنتي و صنايعدستي آشنايي داشتند و از تمامي مواد اوليه اطرافشان به خوبي استفاده ميکردند.
اين استاد دانشگاه اشتغال از طريق صنايعدستي را امري زود بازده ولي اثر گذار توصيف کرد و گفت: صنايعدستي کمک شاياني به ماندگاري مردم در روستاها و تثبيت جمعيت ميکند.
دانيالي يادآور شد: استانداري خراسان شمالي بايد به صنايعدستي بسيار جدي بنگرد و با تجزيه و تحليلها پس از ارزيابي تصميمات لازم را اتخاذ کند.
112/
انتهای پیام/