وي با بيان اينکه اين نمايشگاه تا هفدهم آبان ماه گشوده است، افزود: در مدت يک ماهه برگزاري نمايشگاه ، کودکان مي توانند به طور رايگان از اين آثار تاريخي که از هزاره هاي گذشته به يادگار گذاشته شده است بازديد کنند.
وي با اشاره به اينکه آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه شامل وسايل مرتبط با کودکان متعلق به هزاره پنجم پيش از ميلاد تا دوره اسلامي است، گفت: مشق شب و لوح هاي گلي مدرسه اي از جمله آثار قابل توجه به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه است.
يزداني گفت: ايرانيان در دوره هخامنشي آموزش فرزندان خود را به سه مرحله آموزش در خانه، آتشکده و آموزشگاه تقسيم مي کردند و با دسته بندي دانش آموزان به سه گروه خاص، حرفه اي و عمومي، يکي از پيشرفته ترين برنامه هاي آموزشي دنيا را در هزاره هاي گذشته تدوين کرده بودند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان با بيان اينکه اين نمايشگاه در آشنايي کودکان با تمدن ايران باستان و نحوه آموزش و وسايل بازي کودکان در هزاره هاي گذشته موثر است، افزود: اين نمايشگاه مي تواند منظر جديدي نيز براي سازندگان ابزار بازي کودکان ايجاد کند تا بتوانند وسايل بازي منطبق با فرهنگ کهن و ذوق و سليقه کودکان توليد کنند.
نمايشگاه يادگارهاي کودکانه صبح ها از ساعت 9 تا 12 و عصر ها از ساعت 14 تا 19 در محل موزه پهنه سمنان به روي علاقمندان گشوده است./106
انتهای پیام/