جشنواره غذاهاي اصيل ايراني در چابهار

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان منطقه آزاد تجاري _ صنعتي چابهار نخستين جشنواره غذاهاي اصيل ايراني و کشورهاي حوزه خليج فارس و اقيانوس هند با شرکت آشپزهايي از کشورهاي عربي، پاکستان و هندوستان حاشيه خليج‌فارس، مصر، مديترانه، ترکيه، قفقاز و نيز کشورمان با هدف آشنايي مسافران و گردشگران با غذاهاي ملل مختلف در محل هتل ليپار از 19 لغايت 30 مهرماه سال جاري به مدت 11 روز برگزار مي‌شود.

سعيدعلي‌بزرگ‌زاده با اعلام مطلب فوق گفت: در اين جشنواره غذاهاي مختلفي از جمله غذاهاي متنوع دريايي با روش پخت گوناگون به نمايش گذاشته شده است .
وي افزود: علاوه بر غذاهاي دريايي، انواع کباب‌هاي ايراني، دسر و ساير غذاهاي کشورمان در کنار غذاهاي هندي، پاکستاني، مصري و مديترانه‌اي براي ذائقه‌هاي مختلف تهيه شده است .

سعيد قادري؛ مدير عامل شرکت سادين تک کارگستر مجري برگزاري جشنواره غذاهاي اصيل ايراني و کشورهاي حوزه خليج فارس و اقيانوس هند با اعلام اين که اين جشنواره در نوع خود بي‌نظير بوده و با استقبال خوب مسافران و گردشگران مواجه شده است، اضافه کرد: اين جشنواره در سال‌هاي آينده توسعه خواهد يافت و نيز زمينه حضور آن در نمايشگاه‌هاي مختلف داخلي و خارجي فراهم خواهد شد .

شايان ذکر است امروزه گاسترونومي يا گردشگري مبتني بر تجربه غذاهاي ملل از جذابيت‌هاي فراواني برخوردار است و گردشگران بسياري با اين هدف به اقصي نقاط جهان سفر مي‌کنند.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389072445