وي ادامه داد: کهنترين هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان امروز در موزههاي بزرگ جهان نگهداري شده و گواه خوبي بر اين واقعيت هستند.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان اضافه کرد: امروزه رسيدن به توسعه پايدار تلاش بسياري از کشورهاي بزرگ جهان است که تکيه بر وجوه فرهنگي و اقتصادي در اين ميان از اهميت بسزايي برخودار است.
حيدريپور افزود: تاريخ کهن صنايعدستي ايران حاکي از آن است که تاريخچه مسائل فرهنگي و هويتي در کشورمان بسيار قوي است.
وي با اشاره به اينکه امروز بيش 250 رشته صنايعدستي در ايران فعال است، اظهار داشت: بررسيها نشان مي دهد که 194 رشته از صنايعدستي کشور در اصفهان فعاليت ميکنند.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: صنايعدستي و هنرهاي سنتي نشاندهنده روح هنرپرور ايرانيان است که اين روزها بار ديگر مورد ارزيابي و آزمون قرار ميگيرند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اصفهان بيان داشت: ايران براي سومين بار است که با دستي پر در داوريهاي مهر اصالت يونسکو حضور يافته است.
حيدريپور در ادامه داظهار داشت: سابقه 3 ساله ايران در داوريهاي نشان اصالت نشان ميدهد که امسال نيز بايد شاهد آثار برتر صنايعدستي کشور باشيم.
وي خاطر نشان کرد: در داوريهاي سال 87 ايران 45 نشان اصالت دريافت کرد که 22 نشان آن به هنرمندان اصفهاني رسيد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اصفهان با بيان اينکه اعطاي نشان اصالت به صنايعدستي تأثيرات بسياري در افزايش کيفيت توليد دارد، گفت: صنايعدستي ايران بايد به واسطه حضور در اين عرصه بينالمللي بازارهاي بزرگ جهاني را فتح کند.
/111
انتهای پیام/