وي افزود: زيلوي محرابي با طرح صفي متعلق به دوره صفويه بافته شده در شهر تفت يزد و اهدايي شخصي به نام « خانش بيگم » نيز از ديگر آثار شاخص اين نمايشگاه است.
وي افزود: اين زيلو داري نقش هندسي است و رنگ آبي نيلي و سفيد به کار گرفته شده در بافت آن جلوه زيبايي به اين اثر تاريخي بخشيده است.
به گفته اسکندرپور يک جفت تابلو فرش مزين به اسماء 5 تن آل عبا مربوط به اواسط قرن 14 هجري قمري بافت تبريز داراي 50 رج و نيز فرش زيارت عاشورا بافت حسين فرخ فال هنرمند اصفهاني مربوط به اواخر قرن 14 هجري قمري از ديگر آثار به نمايش گذاشته شده خواهندبود.
مدير موزه ملي فرش ايران با اشاره به عيدسعيد غدير از نمايش ويژه يک اثر تابلو _تصويري مربوط به ذبح حضرت اسماعيل (عليه السلام) بهدست حضرت ابراهيم (سلام الله عليه) خبرداد و گفت : اين اثر منحصر به فرد رنگي داراي 60 رج ، با تار و پود و پرز از جنس نخ و پشم است و در قرن 14 هجري قمري در تبريز بافته شده است.
اسکندرپور خرمي گفت : دراين نمايشگاه که 26 آبانماه همزمان با عيد سعيد قربان گشايش مييابد مجموعه فرشهايي که هرکدام به نحوي منسوب به اماکن مقدسه بودهاند نيز درمعرض ديد عموم قرارخواهد گرفت./122
انتهای پیام/