نجيب بلالا افزود:شهري در ساحل شمالي کنيا با هزار و 200 سال قدمت وجود دارد که اين شهر از حيات وحش غني نيز برخوردار و در آثار حيات وحش يونسکو نيز به ثبت رسيده است همچنين شهرهاي ديگر با اين قدمت در کنيا وجود دارد که در صدد ثبت آنها در يونسکو هستيم.
وي با بيان اينکه گردشگري در کنيا،گردشگري حيات وحش است،گفت:در کنار اين گردشگري انواعي ديگر از جمله سافاري،سواحل مختلف براي استفاده گردشگر و همچنين توريسم مذهبي داريم.
وزير گردشگري کنيا با اشاره به اينکه گردشگري پس از کشاورزي دومين صنعت درآمدزا در کشورمان است،ادامه داد:ما افتخار اين را داشتيم که در سال 2010 به يک ميليون و 200 هزار گردشگر خارجي امکانات سفر دهيم و آنها را پذيرش کنيم که اين تعداد فقط خارجيها هستند و شامل مردم کنيا نميشود،همچنين بيش از يک ميليارد دلار درآمدمان از گردشگري بوده است.
نجيب بلالا خاطرنشان کرد:در کنار انواع گردشگري مذکور در کنيا، نوعي از گردشگري که در حال پيشرفت است ميتوان به طبيعت گردي اشاره کرد که در کشور ما جز گردشگري کليدي به شمار ميرود، همينطور گردشگري کنفرانسها که با برگزاري کنفرانسهاي مختلف گردشگران خارجي را به کنيا دعوت ميکنيم.
وي ادامه داد:يکي از اقدامات قابل توجه ايران،سفر کارت است که ابداعي جالب براي گردشگران داخلي ميباشد و ميتواند راهکاري براي توسعه گردشگري داخلي به شمار رود.
وزير گردشگري کنيا تصريح کرد:حيات وحش و ساحل در کنيا از جمله جاذبههايي است که ميتواند هزاران نفر از مردم ايران را جذب کند، در حال حاضر هزاران ايراني از جاذبههاي گردشگري کنيا ديدن ميکنند که از طريق دبي وارد کنيا ميشوند. براي دو کشوري که با هم قرابت دارند اين تعداد گردشگر کافي نيست بنابراين مايليم براي تحکيم و گسترش روابط، پروازهاي تهران و نايروبي برقرار شود تا بتوانيم روابط را توسعه دهيم.
نجيب بلالا با بيان اينکه ما ميتوانيم در زمينه حيات وحش حمايتها و تجربيات تکنيکي را در اختيار قرار دهيم،خاطرنشان کرد:همچنين در زمينه گردشگري ماجراجويانه کاملا حرفهاي هستيم و تجارب خوبي داريم که مي توانيم ارائه دهيم.
وي در پايان پيشنهاد کرد که تيمي از گردشگري ايران تشکيل و به کنيا اعزام شود تا از نزديک با سايتهاي طبيعتگردي، حيات وحش و همچنين ساير فعاليتها آشنا شوند.
/117
انتهای پیام/