اسد الله بيات از مهرجو واقعي پرست به عنوان سازنده تنديس شجره طيبه نام برد و افزود: اين صنعتگر از سال 69 به منبت کاري روي آورده و در محضر استادان برجستهاي از جمله صادق نوترکش و حاج علي نزاکت قاب اين هنر ظريف را آموخته است.
وي اضافه کرد: واقعي پرست به توليد آثار ماندگار و قابل ارائه در موزهها را بسيار علاقه مند است و صاحب اثر ماندگار درج آفرينش است.
به گفته مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان اين اثر بوته جقهاي در موزه آستان قدس رضوي به نمايش در آمده است.
بيات با بيان اينکه شش روز خلقت در بوته جقه تعريف شده، ادامه داد: عترت و کتاب پيامبر نيز در اين کار به نمايش در آمده است.
وي با تأکيد بر اينکه درج آفرينش به عنوان اثر برگزيده سال 77 انتخاب شده، اظهار داشت: عصاي منبت که چهره و اسامي 110 نفر از مشاهير کشور روي آن به چشم ميخورد، نيز توسط دستان هنرمند واقعي پرست ساخته شده است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان بيان داشت: اين هنرمند اکنون در حال ساخت شجره طيبه است که پيشنهاد آن توسط برگزار کنندگان کنگره سرداران شهيد استان همدان ارائه شده است.
اين مقام مسئول يادآور شد: تنديس ياد شده يادماني براي شهداي استان همدان است که اجراي آن 16 طرح با تعاريف خاص مدنظر قرار گرفته است.
وي در پايان خاطر نشان کرد: نماي کلي اين اثر پلاک يکي از شهداي دوران دفاع مقدس است که بر پايهاي از تنه درخت قرار گرفته و به دور نشان تعريف شده براي کنگره سرداران حرکت گردشي دارد.
112/
انتهای پیام/