ريفاعي ادامه داد: در ماه مارس نيز گردشگري در منطقه آسيا پاسفيک و کشورهاي چين، هندوستان، مالزي و ساير کشورها رشد بسيار خوبي داشته است که اين رشد حدود 9 تا 14 درصد متغير بوده است.
اين مقام مسئول در سازمان جهاني جهانگردي با بيان اينکه گزارشها حاکي از رشد حدود 20 درصدي گردشگري در منطقه خاورميانه در اين سال است، متذکر شد: اين در حالي است که کشور آفريقا پس از رشد خوب گردشگري در بازيهاي جام جهاني با رکود شديدي در اين حوزه مواجه شد و رشد منفي داشت.
وي خاطرنشان کرد: آفريقا تنها منطقهاي است که در سال 2010 رشد منفي در حوزه گردشگري داشته است، آمريکا نيز تنها قاره است که يک درصد بيشتر از متوسط جهاني رشد داشته است و اروپا اگرچه بيشترين سهم را در ورود گردشگران دارد اما رشد گردشگري در اين قاره تنها سه درصد بوده است.
ريفاعي با اشاره به کاهش آمار گردشگران در سال 2009 به آمار رو به رشد گردشگران در سال 2010 اشاره داشت و متذکر شد: تعداد کل آمار گردشگران جهاني تا پايان آگوست 2010 به 642 ميليون نفر رسيده است و اين اولين بار است که پس از سال 2008 به اين رشد ميرسيم.
ريفاعي با بيان اينکه شاخص اعتماد مهمترين علت در توسعه گردشگري است، يادآور شد: 350 کارشناس گردشگري جهاني پيشبيني ميکنند در سال 2010 درآمدهاي حاصل از گردشگري در مقايسه با سال 2009 بيش از 2 درصد افزايش نداشته باشد، چراکه افراد بيشتر به کشورهاي نزديک سفر ميکنند.
وي ادامه داد: سال 2010 سال چندان خوبي از نظر درآمد براي سازمان جهاني گردشگري نيست به طوريکه در اين سال حدود سه درصد کاهش درآمد را داشتيم، اين درآمد حدود 400 هزار يورو کمتر از سطحي است که مورد نظر ما بوده است.
وي ابراز اميدواري کرد: اين کاهش درآمد در روند اجرايي برنامههاي اين سازمان تاثيري نداشته باشد.
ريفاعي خاطرنشان کرد: ما حدود 4/3 هزار يورو کمک هاي داوطلبانه از کشورهايي همچون ايتاليا، فرانسه و هلند دريافت کردهايم اما بايد گفت بودجه ما محدود است و کمکهاي داوطلبانه نميتواند به ما کمک کند.
/115
انتهای پیام/