وي با بيان اينکه بيش از چهار هزار نفر در کمتر از دو از هفته از نمايشگاه يادگارهاي کودکانه بازديد کردند، افزود: يکي از اهداف برگزاري اين نمايشگاه ، آشنا کردن کودکان و نسل جوان با وسايل و ادوات مخصوص بازي و سرگرمي کودکان در ايران باستان است.
يزداني با تاکيد بر اينکه اين نمايشگاه سند معتبري از فهم و درايت ايرانيان باستان در توجه به امور خانواده از جمله تربيت کودکان است، اظهار داشت: ايرانيان در دوره هخامنشي آموزش فرزندان خود را به سه مرحله آموزش در خانه، آتشکده و آموزشگاه تقسيم مي کردند و با دسته بندي دانش آموزان به سه گروه خاص، حرفه اي و عمومي، يکي از پيشرفته ترين برنامه هاي آموزشي دنيا را براي دو گروه دختران و پسران در هزاره هاي گذشته تدوين کرده بودند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان با بيان اينکه اين نمايشگاه تا هفدهم آبان ماه به روي علاقمندان گشوده است، گفت: آثار نمايشگاه يادگارهاي کودکانه از هشتم آبان ماه به موزه شاهرود منتقل مي شود.
لازم به ذکر است؛در اين نمايشگاه 129 شي تاريخي مربوط به هزاره پنجم پيش از ميلاد تا دوره اسلامي به نمايش گذاشته شده است.
زيورآلات، پيکرک ها، مشق شب، لوح هاي گلي مدرسه اي، شيرمک، ريتون (ظروفي با اشکال حيواني و انساني)و ... از جمله آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه است که از تمام نقاط تاريخي کشور گردآوري شده اند.
20 قطعه تابلو عکس از کودکان دوره قاجار، نقاشي سياه قلم چهره کودکان و تابلوهاي مينياتور از ديگر آثار به نمايش گذاشته شده در نمايشگاه يادگارهاي کودکانه است./117
انتهای پیام/