به گزارش ميراث آريا (chtn) عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ياسوج ، هرم غذايي را پايه تغذيه براي کودکان و بزرگسالان معرفي کرد و افزود:گروه هاي غذايي نان وغلات، سبزيجات، ميوه ها، شير و فرآورده هاي لبني، گوشت و جانشين شونده ها جزء اين هرم هستند.

دکتر مهدي اکبر تبار با بيان اين که لبنيات و غلات دو گروه اصلي در صبحانه هستند که حتما بايد مصرف شود تاکيد کرد: 30 درصد کالري موردنياز روزانه بدن از طريق صبحانه فراهم مي شود و عدم مصرف آن توان ذهني و حافظه کوتاه مدت فرد را تحت تاثير قرار مي دهد.

اکبرتبار عنوان داشت: مصرف نان و چاي شيرين، صبحانه مفيدي براي فرد نيست و و در طول روز باعث کاهش شديد قند خون و بي حالي مي شود.

وي در پايان تاکيد کرد: رژيم غذايي سنتي در ايران رژيم بسيار مفيدي است که همه مواد غذايي مثل پنير، برنج، حبوبات ، شير، عدس و نان سنگک را شامل مي شود./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389080928