وي بيان داشت: قرار گرفتن صنايعدستي و گردشگري کشور در کنار هم زمينه فعاليت مشترک اين دوحوزه را بيش از پيش نشان داد و نگاه جديدي را معطوف به حوزه صنايعدستي کرد.
معاون صنايعدستي اين استان تأکيد کرد: بسياري از علاقه مندان به مبحث گردشگري با هدف بازديد از اين نمايشگاه، با صنايعدستي سراسر کشور نيز آشنا شدند که اين موضوع رونق بازار فروش توليدات هنرمندان را به همراه داشت.
اديب يکي از اتفاقات مثبت اين نمايشگاه را ايجاد فرصتي مناسب براي نمايش توانمنديهاي شهرستانهاي مختلف اصفهان دانست و گفت: اکثر شهرستانهاي استان اصفهان با توليدات بومي و شاخص خود غرفهاي در اين نمايشگاه را به خود اختصاص دادند.
اين مقام مسئول ادامه داد: در اين نمايشگاه 240 غرفه براي نمايش توانمنديهاي 30 استان کشور در نظر گرفته شد که در اين ميان توليد زنده محصولات صنايعدستي چشم نواز بود.
معاون صنايعدستي استان اصفهان تصريح کرد: همچنين 16 استان کشور در قالب 80 غرفه جاذبههاي گردشگري خود را در کنار صنايعدستي و هنرهاي سنتي معرفي کردند.
وي با اشاره به اينکه استان اصفهان با 80 غرفه و فارس با هفت غرفه بيشترين تعداد غرف در اين نمايشگاه را داشتند، اظهار داشت: ايلام با يک غرفه کمترين فضا را در اين نمايشگاه داشته است.
احمد اديب خاطرنشان کرد: براساس برآوردهاي انجام شده 130 ميليون تومان اقلام و محصولات صنايعدستي در اين نمايشگاه به فروش رسيد./111
انتهای پیام/