وي با اشاره به ظرفيتهاي ايران در شاخههاي مختلف گردشگري از گردشگري سلامت و طبيعتگردي به عنوان يکي از مهمترين شاخههاي توسعه گردشگري در کشور ياد کرد.
صالحي تصريح کرد: پيش از پيروزي انقلاب و اوايل انقلاب به لحاظ دانش پزشکي بسيار ضعيف بوديم به طوري که در اين مقطع زماني پزشکان هندي در کشور فعال بودهاند براي تغيير در اين وضعيت تصميم بر آن شد تا سرمايهگذاري در اين حوزه صورت بگيرد و اين موضوع تا حدي جدي پيگيري شد که امروزه ديگر شاهد کمبود پزشک متخصص در کشور نيستيم.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران به عنوان يک نظام مردمسالار ديني و طرفدار حقوق بشر ميخواهد دستاوردهاي علمي خود را در اختيار بشريت قرار دهد و از اين منظر به گردشگري سلامت نگاه ميکند.
استاندار خراسان رضوي با اشاره به ورود گردشگراني که با هدف درمان به کشور سفر ميکنند، متذکر شد: استفاده بهتر از اين موقعيت و گسترش گردشگري سلامت نيازمند ساماندهي جدي و جديد در بخش درمان است.
وي هدف از برگزاري کنفرانس مذکور را نشان دادن توانمنديهاي جمهوري اسلامي ايران در بخش درمان و گردشگري سلامت به کشورهاي مختلف و همچنين دست يافتن به راهکارهاي ارائه روشهاي درماني مناسب به گردشگران عنوان کرد.
وي همچنين به برخي ظرفيتهاي استان خراسان رضوي در حوزه گردشگري سلامت اشاره کرد و متذکر شد: اين استان از قابليتهاي بالايي در حوزه توريسم درماني برخوردار است علاوه بر اينکه وجود سه دانشگاه علوم پزشکي و همچنين بيمارستان فوقتخصصي رضوي مشهد در کنار ساير منابع طبيعي درماني بيانگر قابليتهاي استان در اين حوزه است.
صالحي خاطر نشان کرد: وجود بارگاه مطهر امام هشتم شيعيان نيز در شهر مشهد موجب شده است پذيراي 25 ميليون زائر در اين شهر باشيم که ميتواند در کنار ساير ظرفيتهاي موجود اين شهر را به يکي از بزرگترين قطبهاي گردشگري سلامت منطقه تبديل کند.
وي افزود: وجود اماکن اقامتي متعدد در کنار توسعه هتلها و ساير امکانات اقامتي نيز ميتواند انگيزهاي براي توسعه گردشگري درماني در اين شهر باشد.
اين مقام مسئول در استان خراسان رضوي خاطر نشان کرد: اميدواريم در آينده نزديک با سازماندهي مناسب امکانات موجود بتوانيم ميزبان خوبي براي گردشگران اين شهر به ويژه در حوزه سلامت باشيم. /115
انتهای پیام/