وي با بيان اينکه در زمان اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها اتفاق خاصي نخواهد افتاد،خاطرنشان کرد:با توجه به بررسي هايي که در حزوه نيروي انتظامي انجام شده است،ترافيک وضعيت بهتري خواهد داشت و مديريت در رفت و آمد بيشتر خواهد شد.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به اينکه تمام ظرفيت حمل و نقل عمومي بايد در خدمت مردم قرار گيرد،اظهار داشت:خودروهاي عمومي که در خدمت مردم نباشند، فک پلاک مي شوند.
سردار رادان در ادامه با اشاره به اينکه حوزه پليس راهنمايي و رانندگي از اولويت هاي مهم نيروي انتظامي بشمار مي رود،تصريح کرد: با توجه به اينکه ماموران پليس راهنمايي و رانندگي بيشت با مردم در تماس هستند به اين منظور استاندارد سازي و تعالي رفتار ماموران را در دستور کار قرار داديم که مرحله اول آن به پايان رسيده است.
وي با تأکيد بر اينکه پليس بايد حقوق شهروندي را رعايت کند،تصريح کرد:مردم هم بايد تکليف شهروندي را رعايت کنند تا بتوانيم توقعات آنها را برآورده سازيم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي به اقدامات پليس راهنمايي و رانندگي در جاده ها اشاره کرد و گفت:بطور جد بدنبال اين هستيم تا جاده هاي کشور را به تجهيزات الکترونيکي کنترل سرعت مجهز نماييم.
سردار رادان اضافه کرد:در اين راستا جاده تهران -مشهد را به طور کامل تحت پوشش دوربين هاي کنترل سرعت قرار داديم و جاده تهران شيراز نيز در دستور کار قرار دارد که در آينده نزديک به بهره برداري خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينکه پليس در يک برنامه کلي در نظر دارد کليه جاده هاي کشور را به دوربين هاي کنترل سرعت مجهز نمايد،خاطرنشان کرد:بيش از 90 درصد مردم به قانون و وضعيت اجراي آن اهميت مي دهند و کمتر از 5 درصد هستند که مرتکب تخلف مي شوند که بايد با آنها برخورد شود.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي به قانون جديد راهنمايي و رانندگي اشاره و اظهار اميدواري کرد: نمايندگان مجلس شوراي اسلامي هرچه سريعتر اين قانون را به نتيجه برسانند.
سردار رادان با بيان اينکه سالانه تعداد زيادي از هموطنانمان جان خود را در تصادفات از دست مي دهند، گفت :در شأن مردم ما نيست که در زمره کشورهايي باشيم که در بحث راهنمايي و رانندگي جزء کشورهاي ضعيف باشيم./122
انتهای پیام/