رييس شوراي بافت تاريخي استان گلستان در ادامه به اهميت بافت قديم گرگان اشاره داشت و گفت: بافت قديم يا ميراثي در اين استان بايد از يک تهديد به يک فرصت تبديل شود.
معاون عمراني استانداري گلستان افزود: در صورتي اقتصاد گردشگري رشد مي يابد که نسبت به احياي بافت قديم اقدام شده و رغبت مردم نيز به حفظ اين بافت افزايش يابد.
وي همچنين به مصوبه سفر سوم رياست جمهور به گلستان اشاره داشت و تصريح کرد: بخشي از اعتبارات اين سفر به سمت بافت تاريخي هدايت شده و در کار گروه فرهنگي اين سفر عنواني با عنوان حمايت از بافت ها مطرح شده که اگر در طراحي ساختمان ها و سازه ها توجه به معماري ايراني و اسلامي در دستور کار باشد، دولت حمايت خواهد کرد.
دادبود در ادامه به اهميت اعتبار حقوقي سرمايه گذاران اشاره داشت و گفت: اعتبار دادن به افراد سرمايه گذار ازموضوعات مهمي است و بايد در راستاي جذب سرمايه گذاران فرصتي فراهم شود تا با برگزاري همايش ها و نشست ها افراد معتبر و سرمايهگذار به اين استان دعوت شده و طرح هاي گردشگري مطرح و درچارچوب قوانين اقدام شود.
رئيس کارگروه گردشگري اين استان ياد آور شد: اين کارگروه از کارگروه هاي مهم شوراي برنامه ريزي و توسعه استان است که اميدواريم با برنامه ريزي هاي صورت گرفته و ارتقاء سطح ديدگاه ها گام موثري جهت توسعه استان برداشته شود.
دبير کار گروه گردشگري اين استان نيز در ادامه گفت: يکي از ظرفيت هاي بالقوه استان بافت با ارزشي است که تعداد زيادي از گردشگران را به خود مي کشاند و مي تواند به جذب گردشگر کمک کند.
فريدون فعالي با اشاره به وسعت بيش از 162 هکتاري بافت قديم گرگان و اينکه اين بافت داراي ارزش معماري است به کمبود اعتبار و محدوديت منابع جهت حفظ واحياي آن اشاره داشت و افزود: همگام با سياست هاي استان و با تعامل ساير ادارات و با يک طرح و برنامه مشخص نسبت به حفظ و احياي اين بافت بکوشيم.
وي همچنين در ادامه به سرمايه گذاري در سايت گردشگري مختوم قلي فراغي اشاره کرد و گفت: ساماندهي اين سايت با مصوبه کارگروه گردشگري درمساحتي بالغ بر 12 هکتار و با 20 ميليارد ريال اعتبار آغاز شد که براي واگذاري 20 هکتار عرصه مورد نياز آن مصوب شد با مساعدت و درخواست شهرداري اين عرصه واگذار شود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، در اين جلسه مناطق نمونه گردشگري پيشنهادي را بر شمرد و افزود: استان گلستان، 30 منطقه نمونه گردشگري دارد که جادارد مناطق جديدي ازجمله زيتون تپه آزادشهر، چراغ تپه مينودشت، پارک جنگلي باغو بندرگز، پارک طبيعت و آبشار لوه درمينودشت، پارک آهنگران درراميان، جنگل قرن آبادگرگان ، باغ تاشته راميان، جنگل فارسيان و گل فشان قارينارق، اينچه و نفتليجه به اين مناطق اضافه شود.
وي درادامه تصريح کرد: با توجه به ضرورت ساماندهي اسکله بندرترکمن و حضور گردشگران دراين منطقه مصوب شد ازمحل اعتبارات مازاد منابع مورد نياز جهت اين پروژه تامين شده و جهت ساماندهي راه دسترسي به اين منطقه اقدام شود.
طرح ايجاد باغستان ها درحريم شهر با توجه به ضوابط مکان يابي و ايجاد کميته مکان يابي و ايجاد اين باغستان ها با عضويت ادارات مختلف از موارد ديگري بود که در اين جلسه مطرح شد.
درپايان اين جلسه گزارشي از کاوش درتپه بازگير مينودشت به عنوان فرصتي نو در جاذبه گردشگري فرهنگي استان ارائه شد و به اهميت راه اندازي سايت موزه هاي باستان شناختي براي گردشگران جاذبه هاي فرهنگي و اعتبارات ويژه استاني و ملي و پژوهش هاي بين المللي جهت کاوش در اين منطقه به عنوان تورنگ تپه دوم اشاره شد .
/104
انتهای پیام/