وي با اشاره به اين که بحث پارک بان يکي از موضوعاتي بود که چندين سال بر روي زمين مانده بود، افزود: هماکنون تنها 21 شرکت با 600 نفر پرسنل در تهران مجوز پارک بان دارند؛ اين در حاليست که در نقاط مختلف شهر شاهديم که افراد مختلف با سوء استفاده از عنوان «پارک بان» نسبت به دريافت وجوه از مردم اقدام ميکنند.
رئيس پليس راهور تهران با اشاره به اين که متاسفانه پارک بانها خيلي در چارچوب قوانين و مقررات نبودند، تصريح کرد: گزارشهاي زيادي به راهنمايي و رانندگي واصل شد در خصوص اين که پارک بانها نسبت به حفظ و حراست از خودروهاي مردم اقدام نکرده و حتي برخي از مغازهداران با استخدام نيروهايي با عنوان پارک بان، فضاي اطراف مغازه يا رستوران خود را در اختيار اين افراد قرار داده و درآمدزايي ميکردند!
وي با اشاره به دستور فرمانده ناجا در خصوص ساماندهي هرچه سريعتر اين مساله، به ايسنا گفت: خوشبختانه فعاليت پارک بانهاي مجاز در تهران برابر هماهنگي انجام شده با شرکتهاي داراي مجوز فعلا متوقف شده است و نيروهاي آنها براي آموزشهاي لازم به راهنمايي و رانندگي معرفي شدهاند.
رئيس پليس راهور تهران خاطرنشان کرد: نخستين سري پارک بانها هفته جاري آموزش خود را آغاز ميکنند از سوي ديگر لباس جديد پارک بانها نيز تصويب شده و بزودي در اختيار پارک بانهاي داراي مجوز قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/