محمد علي فياضي افزود: اين موضوع باعث شده سرمايه گذاري در بسياري از مناطق نمونه گردشگري که طبيعت گردي در آن جلوه بيشتري دارد، صورت نگيرد.
وي با اشاره به اينکه جلسات متعددي با دستگاههاي مرتبط با طبيعت گردي از جمله شوراي عالي جنگل و معاونين حقوقي اين دستگاهها برگزار شده، ادامه داد: در اين نشستها تلاش کرديم از ظرفيتهاي قانوني دستگاهها براي مرتفع شدن مشکلات سرمايه گذاران بهره مند شويم.
دبير کميته ملي طبيعت گردي اضافه کرد: بر اساس مستندات فاز اول سند، مشاور 73 سايت طبيعت گردي را به دستگاههاي عضو اين کميته معرفي کرده است.
به گفته اين مقام مسئول بسياري از اين سايتها در تمامي استانها متمرکز هستند که مشاور بر اساس بررسيهاي ميداني استانها اقدام به انتخاب برخي از آنها کرده است.
وي مطالعات توسعه طبيعت گردي در مناطق کويري و بياباني را از مواردي دانست که اکنون به پايان رسيده و تأکيد کرد: دو منطقه کويري شهداد و مرنجاب به عنوان سايت پيشتاز انتخاب شدند.
دبير کميته ملي طبيعت گردي با اشاره به اينکه 25 بسته فرصت سرمايه گذاري تهيه شده، يادآور شد: اين بستهها در همايش معرفي فرصتهاي سرمايه گذاري کيش معرفي ميشوند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: افتتاح اولين سايت طبيعت گردي در کوير متين آباد الگوي مناسبي براي حضور بخش خصوصي در اين گونه مناطق است.
112/
انتهای پیام/