حمايت مالي مازندران از  75 رشته مشاغل خانگي صنايع‌‌دستي

به گزارش ميراث آريا(chtn) مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران در همايش علمي تخصصي صنايع‌دستي و توسعه و تجليل از خادمان و پيشکسوتان صنايع‌دستي که در هتل پارسه ساري به مناسبت هفته گردشگري اين استان برگزار شده بود، گفت: بر اساس برآوردهاي انجام شده، صنايع‌دستي استان مازندران توانايي اشتغال زايي براي 100هزار نفر را دارد.

اسد‌اله محمدپور با اشاره به حمايت مالي از 75 رشته صنايع‌دستي پذيرفته شدن در زمره مشاغل خانگي، افزود: بيمه تأمين اجتماعي بافندگان فرش و شاغلان صنايع‌دستي به عنوان يکي از طرح‌هاي با اهميت پس از سال‌ها با حمايت و توجه دولت نهم به قانون تبديل شد.

وي توجه به استاندارد‌سازي محصولات به سمت مهر اصالت، آموزش و ايجاد بازار فروش محصولات صنايع‌دستي صنعتگران را از اولويت‌هاي حمايتي اين اداره کل برشمرد.

مدير کل دفتر امور اجتماعي استانداري مازندران نيز در اين همايش، صنايع‌‌دستي را پل ارتباط نسل گذشته و جديد معرفي کرد و خواستار آشنايي نسل جديد با آثار و مفاهيم صنايع‌دستي شد.

جانبازي ايجاد محدوديت به منظور واردات صنايع‌دستي خارجي را امري ضروري دانست و گفت: تقويت سازمان‌هاي مردم نهاد،‌ تسهيلات بانکي و شناسايي و احياي صنايع‌دستي منسوخ شده در روستاها عاملي موثر در حفظ و رونق اقتصادي صنايع‌‌دستي است.

وي اضافه کرد: در صورت ايجاد راهکاري براي ارتباط و علاقه جوانان با صنايع‌دستي و اشتغال آنان در اين صنعت، معضل بيکاري به عنوان يکي از مشکلات جامعه کاهش مي‌يابد.

يادآوري مي‌شود: در اين مراسم استاد افتخارنسب در مورد \"طراحي و نقوش صنايع‌دستي\"، رستمي درباره \"چالش‌ها و راهکارهاي توسعه صنايع‌دستي\"، استاد محقق داماد پيرامون \"بازاريابي و توسعه صادرات\"، داوود ملايي کارشناس مسئول ترويج معاونت صنايع‌دستي کشور در مورد \"مهر اصالت\" سخنراني کردند.

در پايان نيز از پيشکسوتان و خادمان صنايع‌دستي با اهداء تنديس و لوح يادبود تقدير شد.

/119



انتهای پیام/

کد خبر 1389081930